Reflected from Forge.Openbravo.com
Date: 2010-11-10 17:52:01 GMT
By: natalia4

Original message post: http://forge.openbravo.com/plugins/espforum/view.php?group_id=100&forumid=710169&topicid=7020538#7020549

Message:
Hola psarobe,<br />
Ya ingrese mi parametro y lo nombré parametro y en el servlet lo intenté capturar con una variable algo asi:<br />
String parametro=vars.getStringParameter(&quot;parametro&quot;);<br />
<br />
No pude capturar mi parametro … <b…

NOTICE: This message has been replicated from forge.openbravo.com for your convenience. If you want to reply to this issue and participate in this discussion, please follow the 'original post' link