#181 Spanish accents and ñ's not being display correctly

v1.0 (example)
closed-out-of-date
nobody
None
5
2015-10-16
2014-06-24
vpena
No

Hi,

I just downloaded nixnote2-2.0-beta1_amd64.deb and sync with my evernote account. All the characters containing Spanish accents or ñ are not displayed correctly.
I'm using Ubuntu 14.04 x64.

Example:

what I see:
Maximización de datos-tinta y diseño gráfico

What it should be:
Maximización de datos-tinta y diseño gráfico

Thank you.

Discussion

  • Randy Baumgarte

    Randy Baumgarte - 2014-06-24

    Could you setup a public notebook with one note & post the url here (or email it). I'd like one that looks correct on Evernote's servers but looks incorrect in NixNote. This will help me to debug the problem.

     
    • vpena

      vpena - 2014-06-24

      Hi,

      Here is the public notebook:

      https://www.evernote.com/pub/v_pena/publictest

      It contains two notes:
      - The one about Frida Kahlo was created in evernote directly and sync in nixnote 2 without problem
      - The other one is an old note I have that was created with everpad and it looks ok in evernote.com but syncs with problems in nixnote 2

      Thanks.

       
  • Randy Baumgarte

    Randy Baumgarte - 2015-10-16
    • status: open --> closed-out-of-date
     
  • Randy Baumgarte

    Randy Baumgarte - 2015-10-16

    Closing as out of date. I think I fixed this in beta 4. If it is still an issue please reopen this issue.

     

Log in to post a comment.

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:





No, thanks