I have a build for a project that I upgraded to the released .84 today.  It build this morning with 9/23/2003 nightly build just fine.  With the released .84 I get:

 

 

compile:

 

 [solution] Starting solution build.

 

onfailure:

 

     [echo] Build failed!

     [mail] Sending mail to ckinsman@amsworld.com.

 

BUILD FAILED

 

INTERNAL ERROR

 

System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an obj

ect.

   at NAnt.VSNet.Reference..ctor(Solution solution, ProjectSettings ps, XmlEleme

nt elemReference, SolutionTask solutionTask, String outputDir)

   at NAnt.VSNet.Project.Load(Solution sln, String projectPath)

   at NAnt.VSNet.ProjectFactory.LoadProject(Solution sln, SolutionTask slnTask,

TempFileCollection tfc, String outputDir, String path)

   at NAnt.VSNet.Solution.LoadProjects()

   at NAnt.VSNet.Solution..ctor(ArrayList projects, ArrayList referenceProjects,

 TempFileCollection tfc, SolutionTask solutionTask, WebMapCollection webMaps, Fi

leSet excludesProjects, String outputDir)

   at NAnt.VSNet.Tasks.SolutionTask.ExecuteTask()

   at NAnt.Core.Task.Execute()

   at NAnt.Core.Target.Execute()

   at NAnt.Core.Project.Execute(String targetName, Boolean forceDependencies)

   at NAnt.Core.Tasks.CallTask.ExecuteTask()

   at NAnt.Core.Task.Execute()

   at NAnt.Core.Target.Execute()

   at NAnt.Core.Project.Execute(String targetName, Boolean forceDependencies)

   at NAnt.Core.Project.Execute()

   at NAnt.Core.Project.Run()

 

Please send bug report to nant-developers@lists.sourceforge.net.

 

Total time: 52.4 seconds.          

 

 

Any thoughts or ideas?

 

Thanks,

 

Chris