#549 Register For COM Interop optoin causing error on build

0.85
closed-fixed
Tasks (408)
5
2006-04-28
2006-04-27
No

A project containing a true setting for registering the
project for COM Interop causes a build error when
executing regasm.exe (return code 100).

Building the project in visual studio causes no error.
Disabling the setting, and then running regasm.exe from
the command line afterwards causes no error.

Discussion

  • Gert Driesen

    Gert Driesen - 2006-04-27
    • assigned_to: nobody --> drieseng
     
  • Gert Driesen

    Gert Driesen - 2006-04-27

    Logged In: YES
    user_id=707851

    The problem only surfaces when the project for which you
    want to register the output for COM interop references
    other local projects.

    I've committed a quick fix to cvs, and will upload a new
    nighlty build later today.

    Let me know if that fixes your problems.

    I'll probably work on a more complete fix tomorrow, but
    I'd definitely like your feedback on the quick fix as well.

     
  • Stephen Tunney

    Stephen Tunney - 2006-04-27

    Logged In: YES
    user_id=1187772

    The hotfix (2006-04-27) appears to have done the trick. I'm
    looking forward to seeing the appropriate solution!

    Thanks Gert!

     
  • Stephen Tunney

    Stephen Tunney - 2006-04-27
    • status: open --> open-fixed
     
  • Gert Driesen

    Gert Driesen - 2006-04-28

    Logged In: YES
    user_id=707851

    The final fix is now in cvs. I'll probably upload a new
    nightly later today.

    Don't hesitate to reopen this bug report if you see any
    regressions.

     
  • Gert Driesen

    Gert Driesen - 2006-04-28
    • status: open-fixed --> closed-fixed
     

Log in to post a comment.

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:





No, thanks