#552 403 Forbbiden error in login

open
nobody
error 403 (1)
5
2014-06-28
2014-06-17
Anonymous
No

Hi, ive installed MRBS and customized the settings. I know there are 3 users (administrator, bob and alice) and only one of them is an admin (administrator). The only thing left to set up is login with the already existent user/pass school db.

Anyway, the problem i see is that when i log in with ANY default user (admin or not), i get a 403 Forbidden error with the following legend

Forbidden

You don't have permission to access /mrbs/web/week.php on this server.

If a hit the back browser button twice, i go back to MRBS and see that the user is actually logged in. Do you know what might be causing the trouble?

thanks a lot for the system
Sebastian

Discussion

  • Comment has been marked as spam. 
    Undo

    You can see all pending comments posted by this user  here

    Anonymous - 2014-06-18

    Does anyone have any clue why this might be happening?

     
  • Comment has been marked as spam. 
    Undo

    You can see all pending comments posted by this user  here

    Anonymous - 2014-06-21

    Is it an htaccess problem? I had to manually create the site.

    The 403 shows up somewhere alse. After i authenticate and get the 403, i go back in the browser to previos mrbs page but i see the user loged in. If i create an entry, booking any room, when i try to modify it or delet it i get the same 403 error.

    Can anyone please help me? It is not functional as is. Shall i post my config site or htacces?

    Thanks

     
  • Comment has been marked as spam. 
    Undo

    You can see all pending comments posted by this user  here

    Anonymous - 2014-06-24

    anyone please?

     
  • Comment has been marked as spam. 
    Undo

    You can see all pending comments posted by this user  here

    Anonymous - 2014-06-28

    I've tried reinstalling the new version and the problem is gone. Maybe it was the css ive modified. the config file is ok

     
  • Campbell Morrison

    I don't think it would have been the CSS. It could well have been a .htaccess problem and then when you installed the new version you overwrote the old .htaccess file.

     


Anonymous

Cancel  Add attachments