Help, P2K no workie on Motorola V551

pjtj2000
2005-10-23
2013-04-17
  • pjtj2000

    pjtj2000 - 2005-10-23

    I installed the p2kmoto, and the moto4lin, after install I ran the p2kmototest and it failed. I have googled on this and it seems that a lot of people are having issue with the p2k and v551.
    Here is the output of the p2kmototest...Any help would be appreciated. Thanks.

    /usr/local/bin/p2ktest
    P2k Test
    Device list:
    22b8:4902: [Motorola Inc.] [Motorola Phone (V551)]
    0000:0000: [Linux 2.6.5-1.358 uhci_hcd] [UHCI Host Controller]
    0000:0000: [Linux 2.6.5-1.358 uhci_hcd] [UHCI Host Controller]
    Switching to P2K...
    P2k Phone found

    (E_p2k_openPhone.-1: no p2k phone)
    (E_p2k_sendControl.-6: no connection)
    (E_p2k_getPhoneName.-14: E001)
    Can not get phone model
    (E_p2k_sendControl.-6: no connection)
    (E_p2k_getDriveName.-14: E001)
    Can not get drive name
    (E_p2k_sendControl.-6: no connection)
    (E_p2k_freeSpace.-14: E001)
    Can not get free space(E_p2k_sendControl.-6: no connection)
    (E_p2k_fileCount.-14: E001)
    Can not get file count(E_p2k_sendControl.-6: no connection)
    (E_p2k_fileCount.-14: E001)
    (E_p2k_fileList.-14: E000)

     
    • Marc Thompson

      Marc Thompson - 2006-01-08

      No workie for me, either.  And, I have noticed that when moto4lin connects, it causes my /dev/ttyACM0 to disappear.

      I do not know how to debug this. 

      Did you ever find a solution?

       

Log in to post a comment.