Do you get the error during restore or backup as you have mentioned below. Please confirm.

Your mindi.log abd mondoarchive.log do not show any error.

 

Additionally, please share the version of RPMs used for Mondo and Mindi

 

-Mandar

 

From: Tiwari, Ritika (Ritika) [mailto:tiwarir@avaya.com]
Sent: Tuesday, May 11, 2010 9:56 AM
To: mondo-devel@lists.sourceforge.net
Subject: [Mondo-devel] Mondo backup fails

 

Hi,

We have an issue, where on one of the Avaya Product, Proactive Contact 4.1.2, on the customer system, the mondo back up failed twice in a row.

The error which it shows is:--------- Fatal error---- Please specify your boot loader and device, e.g. -l GRUB -f /dev/had

This issue has occurred thrice and the reboot fixes this issue. However we are interested in the Cause why this happens, as the customer needs a permanent fix to this problem. We tried analyzing the logs, but could not succeed much over this issue.

Kindly provide us the Root Cause to this problem as early as possible.

Please find attached relevant logs as mention on your site.

The version of the OS is Linux redts42 2.6.9-42.0.10.ELsmp #1 SMP Fri Feb 16 17:17:21 EST 2007 i686 athlon i386 GNU/Linux

<<Logs before restart.zip>>

Thanks & Regards

Ritika Tiwari

Ritika Tiwari| ASE - Dialers | Global Support Services - AVAYA| 12th Floor| Phase 5 (Block Vega) | The V-Ascendas IT Park| Plot No.17 | Software unit Layout | High-Tech City | Hyderabad – 500081 | DID: +91 40 4431 7107 | Voice: +1 720 444 3482 | Work Timings- 6:00 AM to 3:00 PM IST OR 05:30 P.M to 02:30 AM MST |email: tiwarir@avaya.com