Hi Robin,
i am in need of the startup script.
I am currenty using SuSE 10.3 (does your scipt works on both versions?)
thanks in advance


Robin Edwards schrieb:
Robin Edwards wrote:
  
Hi, I've been away from list for while and from 'improving' my system due to
alot of other commitments.  However, just recently had some spare time and
decided to upgrade from Suse 10 to 11.  Needless to say I've now got couple of
problems.  I'm hoping someone can point out a way forward.  Currently running on
Misterhouse 2.103,  I tried 2.104 but backed it out, too many changes at once.

So, good news is 2.103 works with Suse 11.  It autostarts as well (if anyone
wants startup script let me know).  CM11 and W800RF work just fine, but....
I get loads of the following error occurring in the mh.log:

Bad time format:  02:23   caller=main /usr/local/mh/bin/mh 6232
db mday=24 mdayf=09 min=34 minf=23 secf=0 hour=21 hourf=02 ap= m=9 mf=23 y=2008
yf=108
Bad time_now format:  09/24 02:23  caller=main (eval 479) 5861
Bad time format:  20:09   caller=main /usr/local/mh/bin/mh 6232
db mday=24 mdayf=09 min=34 minf=09 secf=0 hour=21 hourf=20 ap= m=9 mf=22 y=2008
yf=108
Bad time_now format:  09/23 20:09  caller=main (eval 479) 5868
Bad time format:  00:10   caller=main /usr/local/mh/bin/mh 6232
db mday=24 mdayf=09 min=34 minf=10 secf=0 hour=21 hourf=00 ap= m=9 mf=23 y=2008
yf=108
Bad time_now format:  09/24 00:10  caller=main (eval 479) 5875
Bad time format:  17:02   caller=main /usr/local/mh/bin/mh 6232
db mday=24 mdayf=09 min=34 minf=02 secf=0 hour=21 hourf=17 ap= m=9 mf=23 y=2008
yf=108
Bad time_now format:  09/24 17:02  caller=main (eval 479) 5882

Second and possibly unrelated my WMR968 produces no output.  I copied all the
directory structure for MH from my /usr/local/mh on Suse10 to Suse11 but nothing
 and reverting back to SUSE 10 (I have second partition) everything works fine.
 I wondered if the newer level of Perl on 11 might have impact?

Any suggestions more than welcome. regards, robin

-------------------------------------------------------------------------
This SF.Net email is sponsored by the Moblin Your Move Developer's challenge
Build the coolest Linux based applications with Moblin SDK & win great prizes
Grand prize is a trip for two to an Open Source event anywhere in the world
http://moblin-contest.org/redirect.php?banner_id=100&url=/
________________________________________________________
To unsubscribe from this list, go to: http://sourceforge.net/mail/?group_id=1365


    
I discovered in the process of moving I've managed to remove the following line
from mh.ini "serial_wmr968_module=Weather_wmr968".  I put that back in and now
MH won't run.  It terminates after a few seconds with "Undefined subroutine
&Weather_wmr968::convert_local_barom_to_sea_mb called at
../lib/Weather_wmr968.pm line 423."  As far as I can see the Weather_wmr968 is
in /lib and is dated 2006/10/07 14:49.  Is this the correct version?

BTW, reading about 2.105, I can install it to replace my existing if someone
wants me to, once ready, but my testing will be limited, although at least it
will sit and run.  (on Suse 11.. all being well)

robin

-------------------------------------------------------------------------
This SF.Net email is sponsored by the Moblin Your Move Developer's challenge
Build the coolest Linux based applications with Moblin SDK & win great prizes
Grand prize is a trip for two to an Open Source event anywhere in the world
http://moblin-contest.org/redirect.php?banner_id=100&url=/
________________________________________________________
To unsubscribe from this list, go to: http://sourceforge.net/mail/?group_id=1365