Content-Type: multipart/alternative; boundary=------------090506000609040105060802 --------------090506000609040105060802 Content-Type: text/plain; charset=us-ascii; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 7bit There was an entry inittab, so I commented it out. Lets see what happens now... Thanks Tim. Tim Sailer wrote: >On Wed, June 28, 2006 6:54, Eric M said: > > >>I started getting this error last week, and I don't know why. >> >>**Unmatched Entries** >>open(/dev/pts/0): No such file or directory >>Id "mh" respawning too fast: disabled for 5 minutes >> >> >>I haven't made any config changes or module updates. The only thing I >>have done is a few changes to the timing of my irrigation zones. >>Neither mh.ini and mh.private.ini have /dev/pts/0 in them so I don't >>know why it is looking for it. >> >>Does anyone have any ideas? >> >> > >This sounds like you haev MH running out of inetd.conf, tied to a certain >console? My betis that you did some system upgrade, and the tty structure >changed somehow. /dev/pts/0 is also known as /dev/tty00 > >Tim >-- >Tim Sailer >Coastal Internet, Inc. >www.buoy.com >631-399-2910 > > >Using Tomcat but need to do more? Need to support web services, security? >Get stuff done quickly with pre-integrated technology to make your job easier >Download IBM WebSphere Application Server v.1.0.1 based on Apache Geronimo >http://sel.as-us.falkag.net/sel?cmd=lnk&kid=120709&bid=263057&dat=121642 >________________________________________________________ >To unsubscribe from this list, go to: http://sourceforge.net/mail/?group_id=1365 > > > --------------090506000609040105060802 Content-Type: text/html; charset=us-ascii Content-Transfer-Encoding: 7bit
There was an entry inittab, so I commented it out.

Lets see what happens now...

Thanks Tim.

Tim Sailer wrote:
On Wed, June 28, 2006 6:54, Eric M said:
  
I started getting this error last week, and I don't know why.

**Unmatched Entries**
open(/dev/pts/0): No such file or directory
Id "mh" respawning too fast: disabled for 5 minutes


I haven't made any config changes or module updates.  The only thing I
have done is a few changes to the timing of my irrigation zones.
Neither mh.ini and mh.private.ini have /dev/pts/0 in them so I don't
know why it is looking for it.

Does anyone have any ideas?
    

This sounds like you haev MH running out of inetd.conf, tied to a certain
console? My betis that you did some system upgrade, and the tty structure
changed somehow. /dev/pts/0 is also known as /dev/tty00

Tim
--
Tim Sailer
Coastal Internet, Inc.
www.buoy.com
631-399-2910


Using Tomcat but need to do more? Need to support web services, security?
Get stuff done quickly with pre-integrated technology to make your job easier
Download IBM WebSphere Application Server v.1.0.1 based on Apache Geronimo
http://sel.as-us.falkag.net/sel?cmd=lnk&kid=120709&bid=263057&dat=121642
________________________________________________________
To unsubscribe from this list, go to: http://sourceforge.net/mail/?group_id=1365

  
--------------090506000609040105060802--