Hi all,

Here is the build steps:

$ cd ${HOME}/tmp/libiconv
$ ${HOME}/src/libiconv-1.14/configure --prefix=${HOME}/tmp/w32 --host=i686-w64-mingw32 --disable-static --disable-nls
$ make
$ make install

$ cd ${HOME}/tmp/gettext
$ ${HOME}/src/gettext- --prefix=${HOME}/tmp/w32 --host=i686-w64-mingw32 --with-libiconv-prefix=${HOME}/tmp/w32
$ make
make[4]: Entering directory `/home/oracle/src/gettext-'
        /bin/sh ../libtool  --tag=CXX   --mode=compile : -DHAVE_CONFIG_H -DEXEEXT=\".exe\" -DEXEEXT=\".exe\" -DEXEEXT=\".exe\" -I. -I..  -I../intl -I../intl -I.. -I.. -DDEPENDS_ON_LIBICONV=1 -DDEPENDS_ON_LIBINTL=1 -DLIBXML_STATIC -I../intl -DGNULIB_DEFINED_GETOPT   -I./libcroco  -I/home/oracle/tmp/w32/include   -c -o ../woe32dll/c++html-styled-ostream.lo ../woe32dll/c++html-styled-ostream.cc
libtool: compile:  : -DHAVE_CONFIG_H -DEXEEXT=\".exe\" -DEXEEXT=\".exe\" -DEXEEXT=\".exe\" -I. -I.. -I../intl -I../intl -I.. -I.. -DDEPENDS_ON_LIBICONV=1 -DDEPENDS_ON_LIBINTL=1 -DLIBXML_STATIC -I../intl -DGNULIB_DEFINED_GETOPT -I./libcroco -I/home/oracle/tmp/w32/include -c ../woe32dll/c++html-styled-ostream.cc
libtool: compile: mv -f "c++html-styled-ostream.o" "../woe32dll/.libs/c++html-styled-ostream.o"
mv: cannot stat `c++html-styled-ostream.o': No such file or directory
make[4]: *** [../woe32dll/c++html-styled-ostream.lo] Error 1
make[4]: Leaving directory `/home/oracle/src/gettext-'
make[3]: *** [all] Error 2
make[3]: Leaving directory `/home/oracle/src/gettext-'
make[2]: *** [all-recursive] Error 1
make[2]: Leaving directory `/home/oracle/src/gettext-'
make[1]: *** [all] Error 2
make[1]: Leaving directory `/home/oracle/src/gettext-'
make: *** [all-recursive] Error 1

It seems that libtool running in trouble, but no error messages.
Is there any way to debug it ?