#767 Channel count mismatch warning

General
pending
nobody
None
5
2014-06-24
2014-06-03
No

Fairly recently (though I forget how recently), MeGUI started complaining about a channel count mismatch when it came to encoding audio for my AVISynth files. The encoding still succeeds, but it would be better if it didn't complain. Here's a log from my most recent encoding.

1 Attachments

Discussion

  • Zathor

    Zathor - 2014-06-14
    • status: open --> pending
     
  • Zathor

    Zathor - 2014-06-14

    What is your audio input file? Have you created GCCX Out of This World Reel 1.avs on your own? Please post the content.

     
  • Fred M. Sloniker

    This is the AVS file I was using. I created it in MeGUI, then edited it myself. The named AVI, FFindex, and WAV files were in the same directory as the AVS file. I acknowledge that it's a bit complex; I can try making a simpler one that gives the same error.

     
  • Fred M. Sloniker

    Okay, I've constructed a downright minimal test case AVS. Included are the AVS itself and the log. All I did was open the AVS in the 'Video Encoding -> AviSynth Script' field, which populated the video and audio encoding areas, then click 'AutoEncode', then click 'Queue', then click 'Start' on the 'Queue' tab.

     
  • Zathor

    Zathor - 2014-06-24

    Thanks, has been fixed in 2505

     

Log in to post a comment.

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:





No, thanks