#709 Me Gui getting crashed

General
closed-wont-fix
nobody
None
5
2015-02-19
2013-03-16
mohit
No

[Error] Log
-[Information] Versions
--[Information] [3/16/2013 6:13:50 PM] MeGUI: 2296
--[Information] [3/16/2013 6:13:50 PM] Operating System: Windows 7 Premium Edition x86 (6.1.0.7600)
--[Information] [3/16/2013 6:13:50 PM] .Net Framework: 3.5 SP1 (3.5.30729.4926)
--[Information] [3/16/2013 6:13:50 PM] AviSynth: 2.5.8.5 (12/21/2008 9:46:54 PM)
--[Information] [3/16/2013 6:13:50 PM] AvisynthWrapper: 1/2/2009 6:30:00 PM
--[Information] [3/16/2013 6:13:50 PM] Haali Matroska Splitter: 1.11.96.14 (3/3/2011 11:40:46 AM)
--[Information] [3/16/2013 6:13:50 PM] Haali DSS2: 3/3/2011 11:37:50 AM
--[Information] [3/16/2013 6:13:50 PM] ICSharpCode.SharpZipLib: 0.85.5.452 (8/7/2008 6:30:00 PM)
--[Information] [3/16/2013 6:13:50 PM] LinqBridge: 1.0.0.0 (5/27/2009 6:30:00 PM)
--[Information] [3/16/2013 6:13:50 PM] MediaInfo: 0.7.61.0 (10/21/2012 4:29:05 PM)
--[Information] [3/16/2013 6:13:50 PM] MediaInfoWrapper: 0.7.61.0 (1/6/2013 2:47:15 PM)
--[Information] [3/16/2013 6:13:50 PM] MessageBoxExLib: 1.0.2218.28317 (12/19/2008 6:30:00 PM)
--[Information] [3/16/2013 6:13:50 PM] SevenZipSharp: 0.64.3890.29348 (1/1/2011 6:30:00 PM)
--[Information] [3/16/2013 6:13:50 PM] 7z: 9.20 (11/18/2010 6:30:00 PM)
-[Information] Update detection
--[Information] [3/16/2013 6:13:51 PM] Connecting to server: http://megui.org/auto/stable/
--[Information] [3/16/2013 6:13:52 PM] All files are up to date
-[Error] Log for job2 (video, Tinker.Bell.2008.720p.BRrip.x264.GAZ.YIFY.avs -> )
--[Information] [3/16/2013 6:14:00 PM] Started handling job
--[Information] [3/16/2013 6:14:00 PM] Preprocessing
---[Information] Bitrate calculation for video
----[Information] [3/16/2013 6:14:02 PM] Desired size after subtracting audio: 481826 KBs
----[Information] [3/16/2013 6:14:02 PM] Calculated desired bitrate: 843 kbit/s
--[Information] [3/16/2013 6:14:02 PM] Avisynth input script
---[NoImage] LoadPlugin("D:\megui\tools\avs\directshowsource.dll")
---[NoImage] DirectShowSource("D:\Movies\Tinker Bell (2008)\Tinker.Bell.2008.720p.BRrip.x264.GAZ.YIFY.mp4", fps=23.976, audio=false, convertfps=true).AssumeFPS(24000,1001)
---[NoImage] #deinterlace
---[NoImage] #crop
---[NoImage] #resize
---[NoImage] #denoise
---[NoImage] ConvertToYV12()
--[Information] [3/16/2013 6:14:04 PM] Job commandline: "D:\megui\tools\x264\x264.exe" --tune film --pass 1 --bitrate 843 --stats "D:\Movies\Tinker Bell (2008)\Tinker.Bell.2008.720p.BRrip.x264.GAZ.YIFY.stats" --keyint 240 --b-adapt 2 --ref 5 --qpmin 10 --qpmax 51 --me umh --subme 9 --sar 1:1 --output NUL "D:\Movies\Tinker Bell (2008)\Tinker.Bell.2008.720p.BRrip.x264.GAZ.YIFY.avs"
--[Information] [3/16/2013 6:14:04 PM] Encoding started
--[Error] [3/16/2013 6:14:09 PM] Process exits with error: 0xC0000005 STATUS_ACCESS_VIOLATION (-1073741819)
--[Information] [3/16/2013 6:14:09 PM] Standard output stream
--[Information] [3/16/2013 6:14:09 PM] Standard error stream
--[Information] [3/16/2013 6:14:09 PM] Job completed

Discussion

  • mohit

    mohit - 2013-03-16

    The above is the error log of megui and i have formatted my system also but still getting this error. Below text is system error code.

    Problem Event Name: APPCRASH
    Application Name: x264.exe
    Application Version: 0.129.2245.0
    Application Timestamp: 50ee9a01
    Fault Module Name: ntdll.dll
    Fault Module Version: 6.1.7600.16385
    Fault Module Timestamp: 4a5bdadb
    Exception Code: c0000005
    Exception Offset: 0005557a
    OS Version: 6.1.7600.2.0.0.768.3
    Locale ID: 1033
    Additional Information 1: e8ad
    Additional Information 2: e8adce1c2b9e7be834b4063ac3c53863
    Additional Information 3: e8ad
    Additional Information 4: e8adce1c2b9e7be834b4063ac3c53863

     
  • Zathor

    Zathor - 2013-03-16
    • labels: crash -->
    • status: open --> pending
    • priority: 1 --> 5
     
  • Zathor

    Zathor - 2013-03-16

    Avoid using DirectShowSource. Use the file indexer to index you MP4 file with FFMS and use this AVS script for encoding. Does it still fail with this new AVS file?

     
  • mohit

    mohit - 2013-03-16

    i use avs file only for encoding ..........

     
  • mohit

    mohit - 2013-03-16

    and before it was working fine with the directshowSource but suddenly that error appears kindly tell what is the problem.....

     
  • Zathor

    Zathor - 2013-03-17

    DirectShowSource uses any filters it can find. I cannot say therefore what went wrong. Have you tried FFMS as suggested above?

     
  • mohit

    mohit - 2013-03-18

    yup i tried it works but it take too much time to create avs script....

     
  • Zathor

    Zathor - 2013-12-30
    • status: pending --> closed-wont-fix
     
  • Zathor

    Zathor - 2013-12-30

    As you wrote it does work with FFMS. And as I cannot support DirectShowSource I close this ticket.

     

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:





No, thanks