Error connecting to MySQL v 0.10.0

Help
2007-07-14
2013-05-30
  • NickPapageorgio

    NickPapageorgio - 2007-07-14

    Hi,

       I installed .10 this afternoon and I am getting an error when using MySQL:

    ERROR: Config: option not found: /server/storage/database-file

       This should only come up if the database is SQLite, correct?

       Here is my configuration to show that I am using MySQL.  What do you think? 

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    <config xmlns="http://mediatomb.cc/0.10.0/config" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xsi:schemaLocation="http://mediatomb.cc/0.10.0/config http://mediatomb.cc/0.10.0/config.xsd">
      <server>
        <ui enabled="yes">
          <accounts enabled="no" session-timeout="30"/>
        </ui>
        <name>MediaTomb</name>
        <udn>uuid:fc9db1c9-3b5e-4e3c-9e44-70e4bab7c5f0</udn>
        <home>/home/mel/.mediatomb</home>
        <webroot>/usr/share/mediatomb/web</webroot>
        <storage driver="mysql">
          <host>localhost</host>
          <username>mediatomb</username>
          <database>mediatomb</database>
          <password>******</password>
        </storage>
        <protocolInfo extend="yes"/>
      </server>

    BTW, .9.2 was working rock solid for me on the PS3.  No dropout like I was having using WMP11 or TVersity.  This is great work.

    Thanks,

    Mel

     
    • Jin

      Jin - 2007-07-14

      Ooops :)

      You are right... I rewrote the config manager and messed up ;) Simply add just something for the <database-file>, it will be ignored if you use MySQL, I'll fix it when I get back from holidays (in about a week)

      Rgds,
      Jin

       
    • NickPapageorgio

      NickPapageorgio - 2007-07-14

      Excellent, that did the trick.  Wish I would have thought of that last night. =D

      Have a nice holiday.

      Mel

       

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:





No, thanks