Rob,

Asked Damien to work out what's happening there.

It's failing to do with the git submodule, and I've not touched that. Locally the build/install still works fine :/


On Mon, Jul 14, 2014 at 9:26 AM, Robert Munteanu <robert.munteanu@gmail.com> wrote:
Hi Paul,

Builds starting failing after your latest checkins, please review.

https://travis-ci.org/mantisbt/mantisbt/builds

Robert

On Mon, Jul 14, 2014 at 1:45 AM, P Richards <paul@mantisforge.org> wrote:
> .. and apologies for the bad commit message here - I managed to push the wrong local branch ( which serves me right for  having branches named cs1,2,3,4,5..) ;/
>
>   Log Message:
>   -----------
>   .
>
>   Log Message:
>   -----------
>   Code Standards/PHP Doc improvements
>
> ------------------------------------------------------------------------------
>
> _______________________________________________
> mantisbt-dev mailing list
> mantisbt-dev@lists.sourceforge.net
> https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/mantisbt-dev
>



--
http://robert.muntea.nu/

------------------------------------------------------------------------------
Want fast and easy access to all the code in your enterprise? Index and
search up to 200,000 lines of code with a free copy of Black Duck&#174;
Code Sight&#153; - the same software that powers the world's largest code
search on Ohloh, the Black Duck Open Hub! Try it now.
http://p.sf.net/sfu/bds
_______________________________________________
mantisbt-dev mailing list
mantisbt-dev@lists.sourceforge.net
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/mantisbt-dev