Odorizare profesionala pentru spatii comerciale, restaurante, hoteluri, birouri, parcuri auto,etc

 

 

www.gumaturbo.net
Magazinul tau de esente
reply doar la:
guma_turbo2014@yahoo.com
076.036.77.13
 

Esenta de parfum 100% concentrata imbuteliate in peturi de 1 L. Solutie economica ideala pentru odorizarea spatiilor comerciale, birourilor, halelor, hotelurilor, case, parcuri auto,etc.
Bubble Gum este cea mai puternica esenta existenta pe piata, extrem de puternica inlatura orice miros.

Arome disponibile: Guma Turbo( mirosul din magazinele Nike, Adidas, Malluri, etc). Bubble Gum  ( Miros puternic de Guma, identic cu cel de la odorizantele California Scents)
Parfumuri Fine: Black Cod, Cool Water, Intense, Dinamic
Parfumuri Masina/Casa: Antitabac, Nu fuma , New Car, Sport, Ice, Ocean, Marine, Alpine, Fresh, Ambient, Vanilie. 
Parfumuri Flori/Fructe: Liliac, Iasomie, Lavanda, Floral, Flori de Tei, Pin, Cirese, Capsuna, Cocos, Lamaie, Pepene Galben, Piersica, Portocala, Portocala cu scortisoara, Struguri, Tutti Frutti.

Esentele se folosesc pentru reincarcarea tuturor tipurilor de odorizant, de la aparate ambi pur(casa sau masina), sticlute cu dop de pluta, braduti parfumati, odorizante california scents, cartoane absorbante sau servetele pana la candela de aroma terapie(combinat cu apa)  turnati 5 ml in galeata cu apa atunci cand spalati pe jos pentru un miros puternic in casa sau spatiu comerciala. puneti esenta in umidificatoare combinata cu apa. Pentru cei care au aparate de tipul celor de la cws care folosesc esenta pentru pulverizare, avem solutia ideala ! Economie 60%
Incepand cu 10 litri pretul este usor negociabil. In aceasta luna oferim transport gratuit oriunde in tara !

comenzi pe siteul pe gumaturbo.net
Email la guma_turbo2014@yahoo.com
Telefonic : 0760.36.77.13

This message was intended for 'mailmanager-developers@lists.sourceforge.net' You have received this message because you are subscribed to 'Contact 1'

Unsubscribe | To contact us please email youremail@emailaddress.com