#69 zope IOError

v1.0-b2
closed
nobody
5
2003-12-17
2003-12-15
Jeb
No

after processing about 23 messages without problem, I'm
getting a Zope error when I

- Send & Close
- Change details

The error is:

Error Type: IOError
Error Value: [Errno 5] Input/output error

If I try reloading, the problem goes away. If the
problem occurs when trying to send a message, the
message IS actually sent even though the error appears.

The URL when the error occurred is:

http://www.aptratings.com:8088/support/accounts/foo-bar-com/001022/changeDetails

Discussion

  • Andrew Veitch

    Andrew Veitch - 2003-12-15

    Logged In: YES
    user_id=753066

    Could you go into the error log (should be visible from the Zope
    Management Interface) and cut and paste the error message. That
    willl give us a lot more detail. Thanks.

     
  • Andrew Veitch

    Andrew Veitch - 2003-12-17

    Logged In: YES
    user_id=753066

    This sounds like a more general problem with Zope - for example
    the I/O problem caused when Zope is started from a terminal
    which is then closed. I'm going to close this ticket but do please
    come back to us if there is an error report in the log refering to
    MailManager code.

     
  • Andrew Veitch

    Andrew Veitch - 2003-12-17
    • status: open --> closed
     
  • Jeb

    Jeb - 2003-12-19

    Logged In: YES
    user_id=931300

    That sounds likely. I did start Zope from a terminal that was
    later closed. The problem hasn't come back. Thanks!

     

Log in to post a comment.

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:

JavaScript is required for this form.





No, thanks