madwifi-users — Forum for users of the software

You can subscribe to this list here.

2003 Jan
 
Feb
 
Mar
 
Apr
 
May
 
Jun
(23)
Jul
(305)
Aug
(470)
Sep
(259)
Oct
(385)
Nov
(281)
Dec
(339)
2004 Jan
(451)
Feb
(260)
Mar
(329)
Apr
(269)
May
(357)
Jun
(444)
Jul
(309)
Aug
(327)
Sep
(345)
Oct
(239)
Nov
(345)
Dec
(357)
2005 Jan
(381)
Feb
(356)
Mar
(255)
Apr
(371)
May
(370)
Jun
(295)
Jul
(280)
Aug
(280)
Sep
(313)
Oct
(395)
Nov
(457)
Dec
(346)
2006 Jan
(384)
Feb
(282)
Mar
(274)
Apr
(249)
May
(195)
Jun
(259)
Jul
(153)
Aug
(183)
Sep
(119)
Oct
(155)
Nov
(159)
Dec
(125)
2007 Jan
(138)
Feb
(98)
Mar
(182)
Apr
(151)
May
(129)
Jun
(93)
Jul
(155)
Aug
(133)
Sep
(90)
Oct
(123)
Nov
(74)
Dec
(93)
2008 Jan
(105)
Feb
(58)
Mar
(98)
Apr
(128)
May
(68)
Jun
(118)
Jul
(150)
Aug
(80)
Sep
(84)
Oct
(58)
Nov
(78)
Dec
(51)
2009 Jan
(38)
Feb
(51)
Mar
(63)
Apr
(90)
May
(41)
Jun
(39)
Jul
(79)
Aug
(10)
Sep
(25)
Oct
(36)
Nov
(66)
Dec
(20)
2010 Jan
(23)
Feb
(55)
Mar
(38)
Apr
(25)
May
(18)
Jun
(29)
Jul
(19)
Aug
(16)
Sep
 
Oct
(16)
Nov
(11)
Dec
(15)
2011 Jan
(3)
Feb
(1)
Mar
(1)
Apr
(3)
May
(12)
Jun
(15)
Jul
(18)
Aug
(6)
Sep
(8)
Oct
(12)
Nov
(6)
Dec
(1)
2012 Jan
 
Feb
 
Mar
 
Apr
(2)
May
(1)
Jun
(8)
Jul
(2)
Aug
(8)
Sep
(2)
Oct
 
Nov
(2)
Dec
(1)
2013 Jan
(17)
Feb
(6)
Mar
(10)
Apr
(2)
May
 
Jun
 
Jul
(1)
Aug
(1)
Sep
(4)
Oct
 
Nov
(6)
Dec
 
2014 Jan
 
Feb
 
Mar
 
Apr
(2)
May
 
Jun
(4)
Jul
 
Aug
 
Sep
 
Oct
 
Nov
 
Dec
(2)
2015 Jan
 
Feb
 
Mar
 
Apr
 
May
 
Jun
 
Jul
 
Aug
 
Sep
 
Oct
 
Nov
 
Dec
(1)
S M T W T F S
 
 
 
 
 
 
 
 
1
(2)
2
 
3
(1)
4
 
5
(1)
6
(1)
7
(2)
8
(2)
9
 
10
 
11
(2)
12
(1)
13
 
14
 
15
 
16
 
17
(1)
18
(1)
19
(1)
20
(7)
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
(2)
27
 
28
(1)
29
 
30
 
 
 

Showing 25 results of 25

Thread Author Date
[Madwifi-users] wifi0: ath_chan_set: Unable to reset channel 6 (2437 MHz) flags 0xc0 'Hardware didn't respond as expected' (HAL status 3) Raghu Ramaraj <raghu_ramaraj@mi...> 2010-04-26 08:57:48
  [Madwifi-users] wifi0: ath_chan_set: Unable to reset channel 6 (2437 MHz) flags 0xc0 'Hardware didn't respond as expected' (HAL status 3) Raghu Ramaraj <raghu_ramaraj@mi...> 2010-04-28 06:27:31
[Madwifi-users] Longdistance 5.8GHz p2p links: Low signal with 17dbm :-( Beat Meier <mbe_ml@sw...> 2010-04-20 12:13:18
  Re: [Madwifi-users] Longdistance 5.8GHz p2p links: Low signal with 17dbm :-( Vishal Sevani <vishal.sevani@gm...> 2010-04-20 13:13:50
    Re: [Madwifi-users] Longdistance 5.8GHz p2p links: Low signal with17dbm :-( IVAN KORSHUN <2002_ivan@ma...> 2010-04-20 19:07:31
  Re: [Madwifi-users] Longdistance 5.8GHz p2p links: Low signal with17dbm :-( Tom Sharples <tsharples@qo...> 2010-04-20 18:05:25
    Re: [Madwifi-users] Longdistance 5.8GHz p2p links: Low signal with17dbm :-( Eric Malkowski <eric@bv...> 2010-04-20 19:15:45
      Re: [Madwifi-users] Longdistance 5.8GHz p2p links: Low signal with17dbm :-( Beat Meier <mbe_ml@sw...> 2010-04-26 13:36:10
  Re: [Madwifi-users] Longdistance 5.8GHz p2p links: Low signal with17dbm :-( Brett Wright <Brett.W<right@el...> 2010-04-20 23:15:19
[Madwifi-users] No wifi0 interface after upgrade to SLED 11.0 Joe <joe.rella@gm...> 2010-04-18 17:36:25
  Re: [Madwifi-users] No wifi0 interface after upgrade to SLED 11.0 Pavel Roskin <proski@gn...> 2010-04-19 14:28:30
    Re: [Madwifi-users] No wifi0 interface after upgrade to SLED 11.0 Joe <joe.rella@gm...> 2010-04-20 01:37:29
[Madwifi-users] 5004 MP Atheros with RF5111/RF5112 and RF2112 Håken Hveem <krbjhvee@on...> 2010-04-17 00:37:45
[Madwifi-users] How to submit bug report for MadWiFi? Jaroslav Fojtik <jafojtik@se...> 2010-04-12 20:36:12
[Madwifi-users] MadWiFi-ng does not recognise atheros device Jaroslav Fojtik <jafojtik@se...> 2010-04-11 10:47:13
  [Madwifi-users] MadWiFi-ng does not recognise atheros device Jaroslav Fojtik <jafojtik@se...> 2010-04-11 09:58:16
[Madwifi-users] why does it discard the received frames prior to doing the initial channel change? Jaeryong Hwang <jrhwang77@gm...> 2010-04-08 04:45:41
  [Madwifi-users] why does it discard the received frames prior to doing the initial channel change? Jaeryong Hwang <jrhwang77@gm...> 2010-04-08 03:05:18
[Madwifi-users] Dlink DWA-556 under rhel 5.5 not getting IP address Eric <eric@le...> 2010-04-01 06:39:56
  Re: [Madwifi-users] Dlink DWA-556 under rhel 5.5 not getting IP address Pavel Roskin <proski@gn...> 2010-04-01 15:41:19
  Re: [Madwifi-users] Dlink DWA-556 under rhel 5.5 not getting IP address Eric Levinson <eric@le...> 2010-04-06 00:18:48
  Re: [Madwifi-users] Dlink DWA-556 under rhel 5.5 not getting IP address Pavel Roskin <proski@gn...> 2010-04-07 05:56:46
    Re: [Madwifi-users] Dlink DWA-556 under rhel 5.5 not getting IP address Eric <eric@le...> 2010-04-07 06:15:30
Re: [Madwifi-users] Throughput less than expected: madwifi 0.9.4 r4119 R.Mohan <rm_mohan@vs...> 2010-04-03 19:02:58
  Re: [Madwifi-users] Throughput less than expected: madwifi 0.9.4 r4119 Brian Prodoehl <bprodoehl@Nomadio.net> 2010-04-05 12:09:34

Showing 25 results of 25

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:





No, thanks