Compile error

Help
dd of borg
2002-08-14
2002-08-15
  • dd of borg

    dd of borg - 2002-08-14

    While compiling I got this error:

    --------------------------------------------------lufsmount.cpp:23: excess elements in aggregate initializer
    lufsmount.cpp:23: excess elements in aggregate initializer
    lufsmount.cpp:23: excess elements in aggregate initializer
    lufsmount.cpp:23: excess elements in aggregate initializer
    lufsmount.cpp: In function `int main(int, char **)':
    lufsmount.cpp:208: `struct fs_attr' has no member named `user_pass'
    make[2]: *** [lufsmount.o] Error 1
    make[2]: Leaving directory `/usr/src/lufs-0.5.0/util'
    make[1]: *** [debug] Error 2
    make[1]: Leaving directory `/usr/src/lufs-0.5.0/util'
    make: *** [debug] Error 2
    --------------------------------------------------

     
    • dd of borg

      dd of borg - 2002-08-14

      ...what should I do...

      My kernel is 2.4.18 and LUFS version is 0.5.0

       
    • Steve Grecni

      Steve Grecni - 2002-08-15

      the compile error is only in lufsmount, which you don't need, as it's only for convience sake.

      Comment that directory out of the top level Makefile, and you should be fine.

       
      • dd of borg

        dd of borg - 2002-08-15

        I tried it yesterday, it seems to work. I kan mount with 'mount' command. Thanks!

        I've got another question; if I run 'mount' I don;t see any mounts mounted with LUFS, but if I 'cat /proc/mounts' I do see them... is it a problem with my system?

         
        • dd of borg

          dd of borg - 2002-08-15

          I see it already... I mounted it with '-n' option... stupid me :)

          Bug I found a bug I think... lufs doesn't work weel on a GLFTP server.... i will look a bit further... and then I'll report it...

          thx for your help!!!

           

Log in to post a comment.

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:





No, thanks