time frame sync issue

Anonymous
2011-05-04
2013-04-29
  • Anonymous - 2011-05-04

    hi
    I've found an issue with settings the time frame.
    when
    From is set to 1 week back and
    To 6 month in future
    no new entries from future are found and none are added to google calendar.

    when I change it to
    6 months back and 6 months in future stays as it is it suddenly adds events from future

    here is a log from before and after:

    before
    05-04-2011 01:18:31.468  Retrieving Notes Calendar Entries
    05-04-2011 01:18:31.500  Searching for documents in 'Calendar' view from 04-27-11 to 11-04-11
    05-04-2011 01:18:31.531   Found 'Calendar' view. Searching through 0 calendar entries.
    05-04-2011 01:18:31.531   Finished searching 0 entries.
    05-04-2011 01:18:31.531  Found 0 Notes Calendar entries between 2011-04-27 and 2011-11-04
    05-04-2011 01:18:31.984  Found 0 Google Calendar entries between 2011-04-27 and 2011-11-05
    05-04-2011 01:18:31.984   Google Calendar entries retrieved
    05-04-2011 01:18:32.000  Creating: 0
    05-04-2011 01:18:32.000  Updating: 0
    05-04-2011 01:18:32.000  Deleting: 0
    05-04-2011 01:18:32.000  Sync Completed!

    after:

    05-04-2011 01:27:47.953  Retrieving Notes Calendar Entries
    05-04-2011 01:27:48.375  Searching for documents in 'Calendar' view from 11-04-10 to 11-04-11
    05-04-2011 01:27:48.671   Found 'Calendar' view. Searching through 379 calendar entries.
    05-04-2011 01:27:48.671   Finished searching 0 entries.
    05-04-2011 01:27:50.921  Found 301 Google Calendar entries between 2010-11-04 and 2011-11-05
    05-04-2011 01:27:50.921   Google Calendar entries retrieved
    ….
    05-04-2011 01:27:56.328   Finished searching 379 entries.
    05-04-2011 01:27:56.328  Found 452 Notes Calendar entries between 2010-11-04 and 2011-11-04
    05-04-2011 01:27:56.437  Creating: 431
    05-04-2011 01:27:56.453  Updating: 5
    05-04-2011 01:27:56.453  Deleting: 280

    can You have a look at it ? any idea what is the problem ?

     
  • lidsinker

    lidsinker - 2011-05-04

    How bizarre.  What version are you running?

     
  • Anonymous - 2011-05-04

    latest one 1.7.2

     
  • Anonymous - 2011-05-04

    I think this might be connected with the way date format is set in app.
    because I'm in europe - Poland the default settings here are "mm-dd-yyyy" not like in u.s. "mm/dd/yy" or simmilar.
    also the dates shown in this log are not in line with the ones set in settings..

     
  • lidsinker

    lidsinker - 2011-05-04

    I'm unable to replicate this issue…can you tweak the sync timeframe some more and see what happens?

    For example, try two weeks back, 6 months to the future.  Or one week back, five months to the future.  I'm curious what else works and what else doesn't work beyond what you have already posted.  In the meantime, I'll keep digging but I can't see the problem.

    Also, do yoy mean that the date format in Poland is dd-mm-yyyy?  I thought days came before months in most European countries.

     

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:





No, thanks