lmms-users — A mailing-list for all users of LMMS

You can subscribe to this list here.

2006 Jan
 
Feb
 
Mar
 
Apr
 
May
 
Jun
(3)
Jul
 
Aug
 
Sep
 
Oct
 
Nov
 
Dec
 
2007 Jan
 
Feb
(4)
Mar
(5)
Apr
 
May
 
Jun
 
Jul
(4)
Aug
(4)
Sep
(5)
Oct
(14)
Nov
(17)
Dec
(12)
2008 Jan
(12)
Feb
(4)
Mar
(30)
Apr
(3)
May
(3)
Jun
(4)
Jul
(39)
Aug
(10)
Sep
(7)
Oct
(23)
Nov
(26)
Dec
(32)
2009 Jan
(53)
Feb
(32)
Mar
(28)
Apr
(29)
May
(48)
Jun
(55)
Jul
(38)
Aug
(41)
Sep
(26)
Oct
(8)
Nov
(11)
Dec
(67)
2010 Jan
(19)
Feb
(5)
Mar
(12)
Apr
(9)
May
(10)
Jun
(19)
Jul
(14)
Aug
(89)
Sep
(23)
Oct
(10)
Nov
(13)
Dec
(18)
2011 Jan
(7)
Feb
(14)
Mar
(22)
Apr
(6)
May
(12)
Jun
(21)
Jul
(12)
Aug
(38)
Sep
(10)
Oct
(4)
Nov
(4)
Dec
(13)
2012 Jan
(26)
Feb
(30)
Mar
(6)
Apr
(10)
May
(11)
Jun
(1)
Jul
(1)
Aug
(6)
Sep
(53)
Oct
(59)
Nov
(23)
Dec
(18)
2013 Jan
(73)
Feb
(63)
Mar
(15)
Apr
(11)
May
(35)
Jun
(9)
Jul
(15)
Aug
(6)
Sep
(23)
Oct
(12)
Nov
(17)
Dec
(8)
2014 Jan
(113)
Feb
(22)
Mar
(8)
Apr
(24)
May
(25)
Jun
(12)
Jul
(10)
Aug
(18)
Sep
(22)
Oct
 
Nov
(1)
Dec
(30)
2015 Jan
(8)
Feb
(4)
Mar
 
Apr
 
May
(1)
Jun
(1)
Jul
 
Aug
(3)
Sep
 
Oct
 
Nov
 
Dec
 
2016 Jan
(1)
Feb
(3)
Mar
 
Apr
 
May
 
Jun
(1)
Jul
 
Aug
(1)
Sep
 
Oct
 
Nov
 
Dec
 
S M T W T F S
 
 
 
 
 
 
1
(1)
2
 
3
(2)
4
 
5
(3)
6
(1)
7
 
8
(2)
9
(3)
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
(1)
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
(1)
25
(1)
26
(1)
27
(2)
28
(8)
29
(4)
30
(1)
31
(4)
 
 

Showing results of 35

1 2 > >> (Page 1 of 2)
Thread Author Date
[Lmms-users] MIDI settings won't stick Jonathan Junia <juniajon@ms...> 2013-05-31 18:30:05
[Lmms-users] kontakt / native instruments Nick Humphrey <nick.c.humphrey@gm...> 2013-05-31 09:27:31
  Re: [Lmms-users] kontakt / native instruments Jason Wuertz <jason@wu...> 2013-05-31 09:32:45
    Re: [Lmms-users] kontakt / native instruments Tres Finocchiaro <tres.finocchiaro@gm...> 2013-05-31 12:36:29
[Lmms-users] I can't get an imported Midi file to play Lyle, Robert B. <robert.b.lyle@gm...> 2013-05-29 19:21:44
  Re: [Lmms-users] I can't get an imported Midi file to play Tres Finocchiaro <tres.finocchiaro@gm...> 2013-05-29 19:47:18
    Re: [Lmms-users] I can't get an imported Midi file to play <nwte.tech1@gm...> 2013-05-29 20:15:33
  Re: [Lmms-users] I can't get an imported Midi file to play Tres Finocchiaro <tres.finocchiaro@gm...> 2013-05-30 13:19:03
[Lmms-users] First in a series of LMMS and ZynAddSubFX videotutorials unfa <unfa@un...> 2013-05-28 23:18:55
  Re: [Lmms-users] First in a series of LMMS and ZynAddSubFX videotutorials Tres Finocchiaro <tres.finocchiaro@gm...> 2013-05-29 01:25:24
[Lmms-users] Moderation needed in the LMMS forums! Stian Jørgensrud <stianahj@gm...> 2013-05-24 17:24:45
  Re: [Lmms-users] Moderation needed in the LMMS forums! Paul Giblock <drfaygo@gm...> 2013-05-25 15:34:31
  Re: [Lmms-users] Moderation needed in the LMMS forums! Jonathan Aquilina <eagles051387@gm...> 2013-05-26 06:59:44
  Re: [Lmms-users] Moderation needed in the LMMS forums! Stian Jørgensrud <stianahj@gm...> 2013-05-27 17:25:38
  Re: [Lmms-users] Moderation needed in the LMMS forums! Jonathan Aquilina <eagles051387@gm...> 2013-05-27 17:30:42
  Re: [Lmms-users] Moderation needed in the LMMS forums! Tres Finocchiaro <tres.finocchiaro@gm...> 2013-05-28 12:58:28
    Re: [Lmms-users] Moderation needed in the LMMS forums! Jonathan Aquilina <eagles051387@gm...> 2013-05-28 13:00:04
[Lmms-users] USB Midisport / Aardvark ASIO Tres Finocchiaro <tres.finocchiaro@gm...> 2013-05-28 12:45:33
[Lmms-users] The audio in LMMS 4.14 isnt working! Adan Aguilera <reppinchrist27@gm...> 2013-05-28 08:14:56
  Re: [Lmms-users] The audio in LMMS 4.14 isnt working! Nick Humphrey <nick.c.humphrey@gm...> 2013-05-28 08:20:39
    Re: [Lmms-users] The audio in LMMS 4.14 isnt working! Nick Humphrey <nick.c.humphrey@gm...> 2013-05-28 08:22:33
      Re: [Lmms-users] The audio in LMMS 4.14 isnt working! <musicalgym@co...> 2013-05-28 12:09:35
[Lmms-users] LMMS Does Not See My ASIO Audio Device or My MIDI Interface. <musicalgym@co...> 2013-05-17 08:33:02
Re: [Lmms-users] [LMMS-devel] LMMS 0.4.14 bug Stian Jørgensrud <stianahj@gm...> 2013-05-09 10:09:18
  Re: [Lmms-users] [LMMS-devel] LMMS 0.4.14 bug Nick Humphrey <nick.c.humphrey@gm...> 2013-05-09 12:14:42

Showing results of 35

1 2 > >> (Page 1 of 2)