0.4.8 on Windows 7,  64  bit.

From: Tres Finocchiaro <tres.finocchiaro@gmail.com>
To: PERRY PANKE <perman@rogers.com>; LMMS Users list <lmms-users@lists.sourceforge.net>
Sent: Sat, December 11, 2010 12:52:19 AM
Subject: Re: [Lmms-users] LMMS Volume events

So 0.4.8 on Windows 7.  32 or 64  bit?

Toby might need to chime in for this one, but if someone else can confirm with the same setup, that would speed up troubleshooting.

-Tres

On Fri, Dec 10, 2010 at 11:37 AM, PERRY PANKE <perman@rogers.com> wrote:
The knob (volume) does move. But it does not move from the low Volume value (0) to the high (200) that I have in the Automation track. It moves so little that you cannot hear any volume change. I have tried this with all tracks muted, except these two. It should start out at 0 (no sound) and move to max volume. Instead, it starts out at something like 20 and moves to about 35. Screen shots are attached.
 
Thanks,
 
P. Panke
 

 


From: Tres Finocchiaro <tres.finocchiaro@gmail.com>
To: PERRY PANKE <perman@rogers.com>
Sent: Thu, December 9, 2010 6:52:52 PM
Subject: Re: [Lmms-users] LMMS Volume events

Perry,

I just tried this in Windows XP using the default project.  I CTRL + Dragged Master Volume, Sample Track and Default preset.  When I click "Play" each automation event moves the respective knob.    Do your knobs at lest move?  If you think it will help, can you send a screenshot of what you're seeing?

I'm on LMMS 0.4.3 32-bit.

-Tres

On Thu, Dec 9, 2010 at 9:19 AM, PERRY PANKE <perman@rogers.com> wrote:
Hello - I am new to LMMS. Great piece of work. I am in Windows 7.  I can drag and drop a Volume control to the Automation track, and draw in a volume fade-in curve, but it does not work; the volume events are not being recognized. Does anyone know how to fix this?
 
Also, I am using a mouse, not a midi keyboard, to put notes in. Does LMMS recognize note on velocity, and if so, how can you program this with a mouse? Their is a Volume value in the Piano Roll editor, but not Note On velocity.
 
Thanks,
 
P. Panke


From: Aniol Marín <loquetudigas_loquetudigas@hotmail.com>
To: lmms-users@lists.sourceforge.net
Sent: Thu, December 9, 2010 8:25:35 AM
Subject: [Lmms-users] Undo-redo options

Hi!

I'm using LMMS, both in linux and windows, since version 0.4.5, currently using 0.4.8 on Ubuntu Studio Maverick.

Does anybody know if there are the undo-redo buttons operative? It seems like it is a non-functional option, but maybe it's my fault...

Thanks!

------------------------------------------------------------------------------
This SF Dev2Dev email is sponsored by:

WikiLeaks The End of the Free Internet
http://p.sf.net/sfu/therealnews-com
_______________________________________________
Lmms-users mailing list
Lmms-users@lists.sourceforge.net
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/lmms-users




--
- Tres.Finocchiaro@gmail.com



--
- Tres.Finocchiaro@gmail.com