(no subject)

Page 1.0 of 1.2
  • raine

    raine - 2012-11-05

    motherbord is asus P8Z77-v lx
    ssd hard drive
    n-vidia display card

     
  • Salsaman

    Salsaman - 2012-11-05

    Try deleting your ~/.lives file, and then run LiVES again to do a fresh install.

     
  • raine

    raine - 2012-11-06

    yes i olready try that still not worging
    3 times now testing and not worging

     
    Last edit: raine 2012-11-06
  • Salsaman

    Salsaman - 2012-11-07

    Well that is a very unusual error.

    Try editing your ~/.lives file and set the <lib_dir> to /usr/lib.

     
  • raine

    raine - 2012-11-07

    how to editing lives file.....
    linux world is new for me....just training.....

    2012/11/7 Salsaman gfinch@users.sf.net

    Well that is a very unusual error.

    Try editing your ~/.lives file and set the to /usr/lib.

    • bugs:184 start error*

    Status: open Created: Mon Nov 05, 2012 05:54 PM UTC by raine Last
    Updated:
    Tue Nov 06, 2012 07:29 PM UTC Owner: nobody

    Error message is
    lives could not find any renderer effect plukings
    please make sure you have then installed in /lives/plugins/effects/rendered
    or change the value of in~/.lives

    lives-exe is istalled usr/lib
    how to change value/or what go wrong install progses

    i just start my linux operating system......

    ubuntu12.04lts
    intelcorei5-2500


    Sent from sourceforge.net because you indicated interest in
    https://sourceforge.net/p/lives/bugs/184/

    To unsubscribe from further messages, please visit
    https://sourceforge.net/auth/prefs/

     

Log in to post a comment.

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:





No, thanks