Fedora 9, all updates installed.
 
Remote works on boot, but as soon as I start using it with mode2 or irw, it just stops responding and I need to reboot to get it back working again.   irw stops showing, and so does mode 2.
 
I am looking at compiling and installing the cvs and see if it fixes it, but I thought I would check here first.
 
Thanks!
 
-Mark
 
ls -lR
-rwxr--r-- 1 root root 16880 2008-09-03 02:59 commandir.ko
-rwxr--r-- 1 root root 24248 2008-09-03 02:59 lirc_atiusb.ko
-rwxr--r-- 1 root root  9288 2008-09-03 02:59 lirc_bt829.ko
-rwxr--r-- 1 root root 12148 2008-09-03 02:59 lirc_cmdir.ko
-rwxr--r-- 1 root root 16920 2008-09-03 02:59 lirc_dev.ko
-rwxr--r-- 1 root root 14244 2008-09-03 02:59 lirc_i2c.ko
-rwxr--r-- 1 root root 12228 2008-09-03 02:59 lirc_igorplugusb.ko
-rwxr--r-- 1 root root 21656 2008-09-03 02:59 lirc_imon.ko
-rwxr--r-- 1 root root 17564 2008-09-03 02:59 lirc_it87.ko
-rwxr--r-- 1 root root 18980 2008-09-03 02:59 lirc_mceusb2.ko
-rwxr--r-- 1 root root 14092 2008-09-03 02:59 lirc_mceusb.ko
-rwxr--r-- 1 root root 21768 2008-09-03 02:59 lirc_pvr150.ko
-rwxr--r-- 1 root root 21484 2008-09-03 02:59 lirc_serial.ko
-rwxr--r-- 1 root root 13788 2008-09-03 02:59 lirc_sir.ko
-rwxr--r-- 1 root root 21032 2008-09-03 02:59 lirc_streamzap.ko
-rwxr--r-- 1 root root 10576 2008-09-03 02:59 lirc_ttusbir.ko
lsmod | grep lirc*
lirc_mceusb2           14724  0
lirc_dev               14232  1 lirc_mceusb2
lsusb
Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
Bus 004 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
Bus 003 Device 003: ID 046d:c016 Logitech, Inc. M-UV69a/HP M-UV96 Optical Wheel Mouse
Bus 003 Device 002: ID 1784:0001 TopSeed Technology Corp.
Bus 003 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
yum list installed | grep lir
lirc.i386                                0.8.3-1.fc9            installed
lirc-devel.i386                        0.8.3-1.fc9            installed
lirc-libs.i386                          0.8.3-1.fc9            installed