any chance to draw some attention to this issue?

Thanks

George

On Tue, Jul 8, 2008 at 12:43 PM, GVG GVG <gvgter@googlemail.com> wrote:
Dear List,

I run a Kubuntu 8.04 and attached a Streamzap IR Remote Control unit. My problem is that when booting the system, the connected Streamzap USB IR unit doesn't get recognized. I have to unplug and re-plug it in order to make it work! How can I correct that?

Here is the dmesg output:

--------------
[   58.459732] lirc_dev: IR Remote Control driver registered, at major 61
[   58.571493] lirc_streamzap[-1]: Streamzap, Inc. Streamzap Remote Control on usb4:3 attached
[   58.571508] lirc_dev: lirc_register_plugin: sample_rate: 0
[   58.571695] usbcore: registered new interface driver lirc_streamzap
[   58.571707] lirc_streamzap $Revision: 1.22 $ registered
[  194.074561] lirc_atiusb: USB remote driver for LIRC $Revision: 1.61 $
[  194.074575] lirc_atiusb: Paul Miller <pmiller9@users.sourceforge.net>
[  194.084676] usbcore: registered new interface driver lirc_atiusb
[  223.263021] lirc_mceusb2: Philips eHome USB IR Transciever and Microsoft MCE 2005 Remote Control driver for LI
RC $Revision: 1.33 $
[  223.263038] lirc_mceusb2: Daniel Melander <lirc@rajidae.se>, Martin Blatter <martin_a_blatter@yahoo.com>
[  223.273240] usbcore: registered new interface driver lirc_mceusb2
[  273.124061] lirc_igorplugusb: USB remote driver for LIRC v0.1
[  273.124074] lirc_igorplugusb: Jan M. Hochstein <hochstein@algo.informatik.tu-darmstadt.de>
[  273.134231] usbcore: registered new interface driver lirc_igorplugusb
[  346.719505] lirc_serial: port 03f8 already in use
[  346.719521] lirc_serial: use 'setserial /dev/ttySX uart none'
[  346.719529] lirc_serial: or compile the serial port driver as module and
[  346.719537] lirc_serial: make sure this module is loaded first
[  358.385179] lirc_serial: port 03f8 already in use
[  358.385195] lirc_serial: use 'setserial /dev/ttySX uart none'
[  358.385203] lirc_serial: or compile the serial port driver as module and
[  358.385210] lirc_serial: make sure this module is loaded first
------------------------

Thanks for your help

George