I have a question about this.
I purchased a MCE USB Recevier and Remote. I am more concerned with just using the receiver as I have a Huappauge PVR-250 remote that I like.
I am running version 0.7.0 of lirc. I don't get any errors when I start up lircd or when the machine boots and installs the modules for the mceusb driver, but I get no response for my remote. I do have a the hauppauge remote file setup.
Does the new version of the receiver not work at all with Lirc? Or is it just the remote that doesn't work?
Robert Birch
 I was using my old Hauppauge remote instead of the mce remote.  The
 reason is because I have a lircrc already built for the Hauppauge
 remote (mythtv, xine, mplayer).  I think it might be running low on
 batteries.  If batteries don"t fix it, I will use your lircrc and
 lircd.conf.  So after I get the lircd.conf and lircrc put in, this
 should "Just Work" in Myth, correct?
 On Thu, 24 Mar 2005 09:05:58 +0100, Martin Blatter <mblatter@gm...> wrote:
 > That"s good news! I"m glad it worked out. Don"t forget to put the
 > lircd.conf.mceusb
 > provided with the driver in /etc/lircd.conf.
 > I"ve provided a lircrc file for mythfrontend to put in your .myth directory.
 > You can download it from:
 > http://blatter.com/mceusb/lircrc_MYTH_EXAMPLE
 > regards
 > martin
 > Jim Oltman wrote:
 > >Martin THANKS!  I reloaded my frontend and used the drivers you
 > >provided and I am getting a response from irrecord after every reboot.
 > > Still on kernel 2.6.10-1.770.  MythTV doesn"t like it but that might
 > >be a lircrc problem.  Not sure.  Thanks to all for the many response
 > >emails!!  I hope this LARGE thread helps others with this remote.
 > >
 > >