#18 Fails to compile on Mac OS X 10.8

1.11
closed-works-for-me
build (1)
5
2013-06-11
2012-10-07
No

Leafnode fails to compile on Mac OS X 10.8 using MacPorts. See attached logfile

Discussion

  • Martin Krischik

    Martin Krischik - 2012-10-07

    Compile Logfile

     
  • Martin Krischik

    Martin Krischik - 2012-10-07
    • assigned_to: nobody --> rwild
    • priority: 5 --> 6
     
  • Matthias Andree

    Matthias Andree - 2012-10-07
    • assigned_to: rwild --> nobody
    • priority: 6 --> 5
     
  • Matthias Andree

    Matthias Andree - 2012-10-07

    please do not assign users or change priorities without justfication as comment - have you talked to Ralf and is he willing to fix the bug?

     
  • Matthias Andree

    Matthias Andree - 2012-10-07
    • labels: 450244 --> build
     
  • Matthias Andree

    Matthias Andree - 2012-11-02

    patch to attempt fixing sed-based failures

     
  • Matthias Andree

    Matthias Andree - 2012-11-02
    • status: open --> pending
     
  • Matthias Andree

    Matthias Andree - 2012-11-02

    I am attaching revise-sed.patch that attempts to fix this.

    To try this out, you need to modify your build between extract and configure:

    1. make the build depend on recent automake and autoconf versions
    2. apply the patch
    3. run autoreconf -isvf
    4. only then run configure and proceed with the build as usual

    If the build still fails, please send me
    a. the resulting subst.in and subst files
    b. a copy of your sed manual page
    c. your new build log

     
  • Matthias Andree

    Matthias Andree - 2013-06-11
    • status: pending --> closed-works-for-me
    • assigned_to: Matthias Andree
     
  • Matthias Andree

    Matthias Andree - 2013-06-11

    Please try 1.11.10.

     

Log in to post a comment.

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:

JavaScript is required for this form.





No, thanks