just a developer snapshot..stay tuned!..BUG

Help
2007-07-20
2013-04-03
  • TheDutchJewel

    TheDutchJewel - 2007-07-20

    Well, I stay tuned. After installing (I copied it over v0.7.7) I tried to open the about box, but all I get was an error message:

    titlemodifier="&editorWindow.ti
    ---------------^
    <menuitem label="&helpContents.label;"
    -----------------^
    <menuitem label="&cascadesMenuItem.label;" key="stylekb"
    -----------------^
    label="&undoCmd.label;"
    -------^

    Even after uninstalling KompoZer, and open KompoZer from a seperate directory, I still get this error messages at startup, and can't even open the program!

    Any solution?

     
    • TheDutchJewel

      TheDutchJewel - 2007-07-21

      Btw the problem occurs after uninstalling the (Dutch) language pack extension. I did
      this just after starting the new v0.7.9 for the first time.

       
    • TheDutchJewel

      TheDutchJewel - 2007-07-21

      Got the problem fixed. I monitored the program with Process Monitor
      (http://www.microsoft.com/technet/sysinternals/Utilities/ProcessMonitor.mspx)
      and found that the Kompozer was looking for the %APPDATA%\Kompozer path,
      but this doesn't exist anymore. So I restored this folder (with subfolders)
      from a Ghost dump, and now everything is working fine.

      I hope the uninstall process of the language pack extension will be fixed
      soon.

       

Log in to post a comment.

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:





No, thanks