#1238 Can't open remote database using webdav over https

KeePass_2.x
closed
nobody
5
2014-04-24
2014-04-23
phedonbis
No

keepass 2.25, mono 3.2.8, Ubuntu 14.04

Using webdav through https. Trying to open database, I get error dialog "Authentication or decryption has failed". (I double-checked that it can be retrieved with cadaver, and it worked before upgrading to 14.04 and probably mono was upgraded too...)

Looking around, I tried:
1) In keepass -> Options -> Advanced -> Accept invalid certificates (same error)
and also:
2) Tried also to import certificates for mono as stated here : http://sourceforge.net/p/keepass/bugs/1147/ (same error)

Any idea ?

Discussion

  • Paul

    Paul - 2014-04-24

    Not a KeePass bug then - worked before upgrading to 14.04.
    If it worked before then mono is the most likely cause of your problem.

    cheers, Paul

     
  • Dominik Reichl

    Dominik Reichl - 2014-04-24
    • Description has changed:

    Diff:

    --- old
    +++ new
    @@ -1,4 +1,3 @@
    -
     keepass 2.25, mono 3.2.8, Ubuntu 14.04
    
     Using webdav through https. Trying to open database, I get error dialog "Authentication or decryption has failed". (I double-checked that it can be retrieved with cadaver, and it worked before upgrading to 14.04 and probably mono was upgraded too...)
    
    • status: open --> closed
     
  • Dominik Reichl

    Dominik Reichl - 2014-04-24

    I agree with Paul, and unfortunately don't have further ideas, sorry.

    Best regards,
    Dominik

     
  • phedonbis

    phedonbis - 2014-04-24

    Ok, thanks.
    Will try to dig this.

     
  • phedonbis

    phedonbis - 2014-04-24

    I finally got it to work after:

    Code:
    sudo apt-get install mono-complete
    I don't know what part of this 133 MB install made the trick but it solved it !
    There is maybe a "lighter" solution...

     

Log in to post a comment.

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:





No, thanks