#1217 The letter s have some difficult especially after @ in auto-type

KeePass_1.x
closed
nobody
None
5
2014-12-18
2014-02-16
Bo Asboe
No

On a rather new windows 7 64bit machine I some time see this problem.
Used default settings in Keepass, running newest version.
I have recognized this issue for some time over period of a year, so it is not related to a specific version.

I made some test auto-typing to a text-dokument in notepad.

@abcdefghijklmnopqrstuvwxyz @abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
@abcdefghijklmnopqrtuvwxyz @abcdefghijklmnopqrtuvwxyz
@abcdefghijklmnopqrstuvwxyz @abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
@abcdefghijklmnopqrstuvwxyz @abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
@abcdefghijklmnopqrstuvwxyz @abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
@abcdefghijklmnopqrtuvwxyz @abcdefghijklmnopqrtuvwxyz
@abcdefghijklmnopqrstuvwxyz @abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
@abcdefghijklmnopqrstuvwxyz @abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
@abcdefghijklmnopqrstuvwxyz @abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
@abcdefghijklmnopqrstuvwxyz @abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
@abcdefghijklmnopqrtuvwxyz @abcdefghijklmnopqrtuvwxyz
@abcdefghijklmnopqrtuvwxyz @abcdefghijklmnopqrtuvwxyz
@abcdefghijklmnopqrstuvwxyz @abcdefghijklmnopqrstuvwxyz

Sometime it works, sometime not. Always the letter s and after @

here are some other test:

test@etest 3otkJDv
test@etet 3otkJDv
test@etest 3otkJDv
test@etet 3otkJDv
test@etet 3otkJDv
should have been
(test@etest 3otkJDv)

test-etest 3otkJDv
test-etest 3otkJDv
test-etest 3otkJDv
test-etest 3otkJDv
test-etest 3otkJDv
works
(test-etest 3otkJDv)

no@erver.se 3otkJDv
no@erver.se 3otkJDv
no@erver.se 3otkJDv
no@erver.se 3otkJDv
no@erver.se 3otkJDv
should have been
(no@server.se 3o@tksJDv)

server.se 3o@tkJDv
server.se 3o@tkJDv
server.se 3o@tkJDv
server.se 3o@tkJDv
server.se 3o@tkJDv
should have been
(server.se 3o@tksJDv)

no@baerver.se 3o@tkJDv
no@baerver.se 3o@tkJDv
no@baserver.se 3o@tkJDv
no@baerver.se 3o@tkJDv
no@baerver.se 3o@tkJDv
should have been
(no@baserver.se 3o@tksJDv)

no@baserver.se 3o@tksJDv
no@baserver.se 3o@tksJDv
no@baserver.se 3o@tksJDv
no@baserver.se 3o@tksJDv
no@baserver.se 3o@tksJDv
(works every time with {DELAY=200}

Hope this can be to some help

H/V Asboe

Discussion

  • Paul

    Paul - 2014-02-17

    I can't reproduce the issue - W7 x64, KP2.25.
    Do you have an unusual Global Auto-Type sequence?
    Do you have a clipboard utility?
    Have you tried it on another PC?

    cheers, Paul

     
  • Bo Asboe

    Bo Asboe - 2014-02-17

    Thanks looking into this issue.

    Tried it on another w7 x64 and there was no issue.
    Tried with clean install of Keepass, on w7 machine with the issue, and still see letter s vanishing.
    Took the KeePass.config file from "sick" computer and tried it on "good" computer and it gave no issue.
    Also tried several different Auto-Type sequence for the test, and no luck getting closer to the issue.
    No other clipboard utilities, unless i start some other programs.
    Then I got a clue, because i all ways have a music player running in background, closing this down solved the issue with KeePass Auto-Typing.

    Thanks helping me solve the issue, as well it was a local problem.

    have a nice day
    H/V Asboe

     
  • Dominik Reichl

    Dominik Reichl - 2014-03-01
    • status: open --> closed
     

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:





No, thanks