Open Jump gets confused with schemas

2011-05-14
2013-06-05
  • Nobody/Anonymous

    Hi, I have two schemas, source and public, using openjump 1.4.0.3.
    The source schema has a set of tables with table names which are identical to the names in the public schema. However the columns names in the public schema are a subset of the column names in the source schema. Open jump tells me that a field is missing when I try to visualise a table in the public schema. It appears it uses the column names from the source schema in order to make that decision. Dropping the corresponding source schema table  overcomes the problem. But I really cannot do that as I need both sets of tables. Is this a know problem? I have yet to find a way to select a schema in OpenJump.
    Thank you

     
  • Nobody/Anonymous

    I should add that I am using a Postgresql/PostGIS database

     
  • michael michaud

    michael michaud - 2011-05-17

    Hi,

    I did not know the problem as I rarely use schemas, but it seems to be a serious limitation.
    I'm not sure I'll be able to dig into this problem before next release, but I'll try to reproduce it ASAP.
    Could you fill a bug report for this problem ?

    Thanks for your help

     
  • Nobody/Anonymous

    thanks michaudn. I have filed bug report 3303503 in the tracker.

     
  • michael michaud

    michael michaud - 2011-09-13

    Should be solved in 1.4.2

     

Log in to post a comment.

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:

JavaScript is required for this form.





No, thanks