Hi Joost,

I was quite busy the last few months (working 7 days a week for quite some time...), but I am beginning to have free time.
I am starting to catch up with a few things that were piling up in my todo list...

I checked the wiki configuration and I don't understand why it's not working.
I tried a few things today (sending me an email through the wiki interface, sending a mail to my local admin mail address, adding a contact@wiki.jmol.org mail address, changing configuration, ...), and nothing seems to work.
I believe there's a problem with the shared hosting environment I am using.
I just sent them a mail about this situation, I hope that they will answer monday or tuesday.
If I can't make it work in the following days, I will try to validate your email manually.

Nico

2011/12/23 Angel HerrŠez <angel.herraez@uah.es>
Hello Joost

Yes, there are problems with the configuration of new user acoounts. Apparently the
confirmation email never arrives. This has been reported twice before.
Only Nico has the rigths to fix this (he is the admin of the wiki). Sorry for the inconvenience.
Please, be patient until Nico has some time to find out what is wrong with the setup (he is
rather tied up with work lately).






------------------------------------------------------------------------------
Write once. Port to many.
Get the SDK and tools to simplify cross-platform app development. Create
new or port existing apps to sell to consumers worldwide. Explore the
Intel AppUpSM program developer opportunity. appdeveloper.intel.com/join
http://p.sf.net/sfu/intel-appdev
_______________________________________________
Jmol-users mailing list
Jmol-users@lists.sourceforge.net
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/jmol-users