Cue point on review

Help
lilouk
2013-02-23
2014-12-18
  • lilouk

    lilouk - 2013-02-23

    Hi,
    I tried to use New cue point feature but I got this message:

    Error encoding thumbnail: 256 ffmpeg -y -ss 90.536 -i /srv/www/htdocs/browse//browse/20130223_18150808_TheCore_TheRecorder_SD_input0_2.mp4 -f mjpeg -vframes 1 -s 160x90 /srv/www/htdocs/browse/thumbs//90.536_2263.4.jpg at /srv/www/cgi-bin/ingex-review/perl/ajaxCall.pl line 258.

    and "Encode process not running"

    thank you

     
  • lilouk

    lilouk - 2013-02-23

    Here are what review.log repport :

    Encoding from [b]/browse//TheCore/[/b]20130223_21330500_TheCore_TheRecorder_SD_input1_1.mp4 at tc 7.003 to /srv/www/htdocs/browse/thumbs//7.003_175.075.jpg fname: 7.003 frame: 175.075
    The url in bold is good.
    Feb 23 22:16:12 [INFO] Executing command ffmpeg -y -ss 7.003 -i [b]/srv/www/htdocs/browse//browse/[/b]20130223_21330500_TheCore_TheRecorder_SD_input1_1.mp4 -f mjpeg -vframes 1 -s 160x90 /srv/www/htdocs/browse/thumbs//7.003_175.075.jpg
    

    The path in bold is not good . There is an aditionnal /browse/ instead of /TheCore/ .   Any idea ?

    Here is my review.conf :

    #
    # System paths settings
    #

    html_root = /srv/www/htdocs/
    cgi_root = /srv/www/cgi-bin/
    url_root = /ingex/review/
    url_browse = /browse/
    browse_path = /srv/www/htdocs/browse/
    thumbs_path = /srv/www/htdocs/browse/thumbs/
    stills_path = /srv/www/htdocs/browse/stills/
    mxf_path = /HDD1/video/mxf_online/

    Thank you

     
  • John Fletcher

    John Fletcher - 2013-02-25

    What does /srv/www/htdocs/browse link to?  (do ls -l in /srv/www/htdocs)

     
  • lilouk

    lilouk - 2013-02-27

    Hi John,

    /srv/www/htdocs/browse is linked to /HDD2/browse

    thx

     
  • lilouk

    lilouk - 2013-03-06

    Hi John,
    Anything I've missed ?
    Thx

     
  • lilouk

    lilouk - 2013-03-13

    Hi John,
    Could you please tell me what I'm doing wrong ?
    Thank you

     
  • Sean Casey

    Sean Casey - 2013-03-14

    Hi,

    This seems to be a bug with the output path generation. I'll take a look at this and get back to you.

    Thanks,
    -Sean

     
  • lilouk

    lilouk - 2013-03-14

    Hi,
    Thank you

     
  • lilouk

    lilouk - 2013-03-29

    Hi Sean,
    Any progress ?
    Thank you
    Lilouk

     
  • lilouk

    lilouk - 2013-04-19

    Hi,
    Did you take a look at this ?
    Regards,
    Lilouk

     
  • Sean Casey

    Sean Casey - 2013-04-25

    Hi Lilouk,

    I've taken a look at the code and the 'new cue point' feature was more of a demonstration and as such, never fully implemented. Although it should allow cue points to appear in the review web UI, these will never be persisted back to disk.

    I'm afraid there are no plans to do any further work on this feature in the future, so it's probably not much use to you.

    Thanks,
    -Sean

     
  • lilouk

    lilouk - 2013-04-25

    Hi Sean,
    Thank you for the answer.
    Regards,
    Lilouk

     
  • lilouk

    lilouk - 2014-12-18

    Hi Sean,
    Did you plan to work on this feature ?
    Thx

     

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:





No, thanks