It would probably be easier if you just ran these same commands from a terminal/console so that all messages come back to your screen.
Looking at the database 'last modification date' may give an indication of whether anything is happening, and at the same time have a look at the size of all files. If at all possible, get hold of an old set of databases from a backup to show you how big they should be, as everyone's will be different.
Would also be worth checking what happens when you run a search from the command line?
 
Regards,
Mike


From: Thompson [mailto:jtmerch@bellsouth.net]
Sent: Monday, October 01, 2007 4:58 PM
To: Brockington,MJ,Michael,JPGA4X R
Subject: RE: [htdig] Htdig search index not working

 
Ok thanks.  I don't think it's running at all because there are lots of pages on this server,  I'm almost certain that it's not running at all because hte page doesn't even take 1 second to show the results (literally).  The search function did index something however because it does show some old results but nothing new.  What would you suggest if the index isn't working at all?
 
-----Original Message-----
From: htdig-general-bounces@lists.sourceforge.net [mailto:htdig-general-bounces@lists.sourceforge.net]On Behalf Of michael.brockington@bt.com
Sent: Monday, October 01, 2007 11:37 AM
To: htdig-general@lists.sourceforge.net
Subject: Re: [htdig] Htdig search index not working

I think you need to put back in a little of the script that you originally showed us, or else point that part to a physical file, from what little (rusty) PERL I can remember, the script currently isn't configured to print to screen. Even without the  vees, you should be getting some output from the  -s  option, once the dig has completed. It may also be worthwhile checking the actual process usage on that machine, to ensure that the task has actually completed. I presume your document base must be fairly small; normal running times are measured in minutes and hours, not seconds.
 
Mike


From: Thompson [mailto:jtmerch@bellsouth.net]
Sent: Monday, October 01, 2007 4:15 PM
To: Brockington,MJ,Michael,JPGA4X R
Subject: RE: [htdig] Htdig search index not working

Hi, nothing at all prints to the screen when I perform that.  Here is a copy of the file that I'm using.
 
 
 
 
 
print "Content-type: text/html\n\n";
if($ENV{'QUERY_STRING'} eq 'do'){
   print "<HTML><BODY><PRE>--HTDIG Results--\n";
   print `./bin/htdig -s`;
   print "\n\n";
   print "--HTMERGE Results--\n";
   print `./bin/htmerge -s`;
   print "</PRE></BODY></HTML>";
}else{
print qq~<html>
<body>
<p><a href="htdigindexer.cgi?do">Do Index</a></p>
</body>
</html>
~;
}