Good day.

 

I have a trouble with WiFi chip on Overo Air ver R2889. I build WinCE image for overo air and used it on R2410. In R2410 Bluetooth and WiFi works perfectly! But in R2889 the same image cannot start WiFi (Bluetooth still working fine). WiFi SDIO driver cannot found SDIO Wi2Wi chip.

What difference in versions R2410 and R2889?

 

My init code for pinmux (Wi2Wi):

/*MMC2*/

// Wireless LAN

OUTREG16(&pConfig->CONTROL_PADCONF_MMC2_CLK, (INPUT_ENABLE | PULL_UP | MUX_MODE_0)); /*MMC2_CLK*/

OUTREG16(&pConfig->CONTROL_PADCONF_MMC2_CMD, (INPUT_ENABLE | PULL_UP | MUX_MODE_0)); /*MMC2_CMD*/

OUTREG16(&pConfig->CONTROL_PADCONF_MMC2_DAT0, (INPUT_ENABLE | PULL_UP | MUX_MODE_0)); /*MMC2_DAT0*/

OUTREG16(&pConfig->CONTROL_PADCONF_MMC2_DAT1, (INPUT_ENABLE | PULL_UP | MUX_MODE_0)); /*MMC2_DAT1*/

OUTREG16(&pConfig->CONTROL_PADCONF_MMC2_DAT2, (INPUT_ENABLE | PULL_UP | MUX_MODE_0)); /*MMC2_DAT2*/

OUTREG16(&pConfig->CONTROL_PADCONF_MMC2_DAT3, (INPUT_ENABLE | PULL_UP | MUX_MODE_0)); /*MMC2_DAT3*/

OUTREG16(&pConfig->CONTROL_PADCONF_MMC2_DAT4, (INPUT_ENABLE | PULL_UP | MUX_MODE_1)); /*MMC2_DAT4*/

OUTREG16(&pConfig->CONTROL_PADCONF_MMC2_DAT5, (INPUT_ENABLE | PULL_UP | MUX_MODE_1)); /*MMC2_DAT5*/

OUTREG16(&pConfig->CONTROL_PADCONF_MMC2_DAT6, (INPUT_ENABLE | PULL_UP | MUX_MODE_1)); /*MMC2_DAT6*/

OUTREG16(&pConfig->CONTROL_PADCONF_MMC2_DAT7, (INPUT_ENABLE | PULL_UP | MUX_MODE_1)); /*MMC2_DAT7*/

/*Bluetooth */

OUTREG16(&pConfig->CONTROL_PADCONF_MCBSP3_DX, (INPUT_ENABLE | PULL_INACTIVE | MUX_MODE_1)); /*UART2_CTS*/

OUTREG16(&pConfig->CONTROL_PADCONF_MCBSP3_DR, (INPUT_DISABLE | PULL_INACTIVE | MUX_MODE_1)); /*UART2_RTS*/

OUTREG16(&pConfig->CONTROL_PADCONF_MCBSP3_CLKX, (INPUT_DISABLE | PULL_INACTIVE | MUX_MODE_1)); /*UART2_TX*/

OUTREG16(&pConfig->CONTROL_PADCONF_MCBSP3_FSX, (INPUT_ENABLE | PULL_INACTIVE | MUX_MODE_1)); /*UART2_RX*/

 

OUTREG16(&pConfig->CONTROL_PADCONF_ETK_D1, (INPUT_ENABLE | PULL_DOWN | MUX_MODE_4)); /*GPIO 15*/

OUTREG16(&pConfig->CONTROL_PADCONF_ETK_D2, (INPUT_ENABLE | PULL_UP | MUX_MODE_4)); /*GPIO 16 - W2W_NRESET*/

 

OUTREG16(&pConfig->CONTROL_PADCONF_UART3_RTS_SD, (INPUT_ENABLE | PULL_UP | MUX_MODE_4)); /*GPIO 164 W2w BT RESET*/

 

Help me, please solve this problem?

 

Thanks, Artiom.