I am running the Overo EarthStorm COM on the Chestnut43 with  I have the following env settings:
defaultdisplay=lcd43
dvimode=480x272MR-16@60

On booting, I get the following error:
......
fbcvt: Aspect ratio not CVT standard
fbcvt: 480x272@60: CVT Name - Not a CVT standard - 0.130 Mega Pixel Image

Unable to handle kernel NULL pointer dereference at virtual address 00000028
pgd = c0004000
[00000028] *pgd=00000000
Internal error: Oops: 5 [#1] ARM
Modules linked in:
CPU: 0    Not tainted  (3.6.0-rc7 #1)

......
[<c035c3b8>] (dss_mgr_check_timings+0x4/0x30) from [<c035ecd8>] (dpi_check_timings+0x18/0xb8)
[<c035ecd8>] (dpi_check_timings+0x18/0xb8) from [<c036c530>] (tfp410_check_timings+0x28/0x3c)
[<c036c530>] (tfp410_check_timings+0x28/0x3c) from [<c0591cc4>] (omapfb_parse_def_modes+0x31c/0x3dc)
[<c0591cc4>] (omapfb_parse_def_modes+0x31c/0x3dc) from [<c080ae64>] (omapfb_probe+0x1ec/0x5fc)
[<c080ae64>] (omapfb_probe+0x1ec/0x5fc) from [<c03b55b8>] (platform_drv_probe+0x14/0x18)
[<c03b55b8>] (platform_drv_probe+0x14/0x18) from [<c03b4484>] (driver_probe_device+0xa0/0x1ec)
[<c03b4484>] (driver_probe_device+0xa0/0x1ec) from [<c03b4638>] (__driver_attach+0x68/0x8c)
[<c03b4638>] (__driver_attach+0x68/0x8c) from [<c03b2dc0>] (bus_for_each_dev+0x48/0x80)
[<c03b2dc0>] (bus_for_each_dev+0x48/0x80) from [<c03b3c3c>] (bus_add_driver+0xdc/0x22c)
[<c03b3c3c>] (bus_add_driver+0xdc/0x22c) from [<c03b4ae8>] (driver_register+0x9c/0x12c)
[<c03b4ae8>] (driver_register+0x9c/0x12c) from [<c03b582c>] (platform_driver_probe+0x18/0x6c)
[<c03b582c>] (platform_driver_probe+0x18/0x6c) from [<c080ac4c>] (omapfb_init+0x28/0x54)
[<c080ac4c>] (omapfb_init+0x28/0x54) from [<c0008824>] (do_one_initcall+0x90/0x160)
[<c0008824>] (do_one_initcall+0x90/0x160) from [<c07ea8b0>] (kernel_init+0x118/0x1d8)
[<c07ea8b0>] (kernel_init+0x118/0x1d8) from [<c000e128>] (kernel_thread_exit+0x0/0x8)
Code: e3e00015 e8bd8010 c0743d80 e92d4008 (e5900028)
---[ end trace c04ae21b07ae86f0 ]---
Kernel panic - not syncing: Attempted to kill init! exitcode=0x0000000b

I'm using oe-core, meta-gumstix from Tony Schnitzel. Kernel: linux-omap_3.5, linux-omap_3.6 (rc-7). I enabled the folowing settings:
CONFIG_INPUT_TOUCHSCREEN=y and CONFIG_TOUCHSCREEN_ADS7846=m.
What am I missing? Has someone overcome the same issue?

Thanks
Sriram