And when I shutdown, it does flash a message stating that robostix is shutting down. (Which probably means that it is there on the image)
So hopefully I have done the bitbake rebuild properly.

On Tue, Nov 10, 2009 at 8:42 PM, Vaibhav Ghadiok <vaibhavghadiok@gmail.com> wrote:
Just another thing. I had rad on a post on the mailing list that after recompiling the gumstix basic image (after uncommenting robostix and commenting lcd and touch screen) I would get the uisp command. After flashing I have not got the uisp command. I did ./uisp and find uisp unsuccessfully.

I believe the rest of the stuff like i2c-load will come from the robostix package.




On Tue, Nov 10, 2009 at 8:36 PM, Vaibhav Ghadiok <vaibhavghadiok@gmail.com> wrote:
hi

I wanted to send my own values to the robostix via I2C. I had done this on Buildroot.

On the Gumstix side there were two files that needed to be altered (with Buildroot).  robostix/gumstix/Common/i2c-io-api.h and i2c-io-api.c

I found com.gumstix.collection/packages/i2c/files/i2c-io-api.h

But couldn't find i2c-io-api.c? I searched for it but didn't get it.

A sub-question: As far as the robostix chain I could simply copy the robostix folder from my buildroot that I used to have for a Basix (Not that it matters). So all my changes would carry though.

Is there a better way of doing this?

I bitbaked robostix and it completed successfully. Couldn't find the robostix package? I assume it is an ipkg  file. From what I understand I need to scp this to the gumstix and then install it using the package manager. I have rebuilt gumstix-basic-image after uncommenting robostix and commenting lcd and touchscreen.

Also I have my own program that runs on the gumstix. It is a single c file. I call functions I2C_IO_GetADC and also a new one that is SETPWM that I had created. I had essentially replaced the i2c-io file with my program file in the robostix/gumstix/i2c-io folder in buildroot.  And I used to use the same Makefile. Could I just modify the file i2c-io (or replace it with my program) and replace it with my and then just bitbake robostix. And then after installing this package I will hopefully be able to run my program.

Any comments/suggestions?

Thanks in advance.

Regards
Vaibhav



--
http://guidance.aero.iisc.ernet.in/vaibhav



--
http://guidance.aero.iisc.ernet.in/vaibhav