Just did a sync & build of 1093 and my wifistix stopped working.   Anyone else see this problem?

Boot messages below:

### JFFS2 load complete: 755616 bytes loaded to 0xa2000000
## Booting image at a2000000 ...
   Image Name:   uImage
   Image Type:   ARM Linux Kernel Image (uncompressed)
   Data Size:    755552 Bytes = 737.8 kB
   Load Address: a0008000
   Entry Point:  a0008000
   Verifying Checksum ... OK
OK

Starting kernel ...

Linux version 2.6.18gum (steve@ubuntu) (gcc version 3.4.5) #1 Fri Sep 22 11:54:26 PDT 2006
CPU: XScale-PXA255 [69052d06] revision 6 (ARMv5TE), cr=0000397f
Machine: The Gumstix Platform
Memory policy: ECC disabled, Data cache writeback
Memory clock: 99.53MHz (*27)
Run Mode clock: 199.07MHz (*2)
Turbo Mode clock: 199.07MHz (*1.0, inactive)
CPU0: D VIVT undefined 5 cache
CPU0: I cache: 32768 bytes, associativity 32, 32 byte lines, 32 sets
CPU0: D cache: 32768 bytes, associativity 32, 32 byte lines, 32 sets
Built 1 zonelists.  Total pages: 16384
Kernel command line: console=ttyS0,115200n8 root=1f01 rootfstype=jffs2
PID hash table entries: 512 (order: 9, 2048 bytes)
start_kernel(): bug: interrupts were enabled early
Dentry cache hash table entries: 8192 (order: 3, 32768 bytes)
Inode-cache hash table entries: 4096 (order: 2, 16384 bytes)
Memory: 64MB = 64MB total
Memory: 63360KB available (1236K code, 249K data, 60K init)
Mount-cache hash table entries: 512
CPU: Testing write buffer coherency: ok
NET: Registered protocol family 16
NET: Registered protocol family 2
IP route cache hash table entries: 512 (order: -1, 2048 bytes)
TCP established hash table entries: 2048 (order: 1, 8192 bytes)
TCP bind hash table entries: 1024 (order: 0, 4096 bytes)
TCP: Hash tables configured (established 2048 bind 1024)
TCP reno registered
JFFS2 version 2.2. (NAND) (C) 2001-2006 Red Hat, Inc.
Initializing Cryptographic API
io scheduler noop registered (default)
pxa2xx-uart.0: ttyS0 at MMIO 0x40100000 (irq = 15) is a FFUART
pxa2xx-uart.1: ttyS1 at MMIO 0x40200000 (irq = 14) is a BTUART
pxa2xx-uart.2: ttyS2 at MMIO 0x40700000 (irq = 13) is a STUART
pxa2xx-uart.3: ttyS3 at MMIO 0x41600000 (irq = 0) is a HWUART
Probing Gumstix Flash ROM at physical address 0x00000000 (16-bit bankwidth)
Gumstix Flash ROM: Found 1 x16 devices at 0x0 in 16-bit bank
 Intel/Sharp Extended Query Table at 0x0031
Using buffer write method
cfi_cmdset_0001: Erase suspend on write enabled
Using static partitions on Gumstix Flash ROM
Creating 2 MTD partitions on "Gumstix Flash ROM":
0x00000000-0x00040000 : "Bootloader"
0x00040000-0x01000000 : "RootFS"
TCP bic registered
VFS: Mounted root (jffs2 filesystem).
Freeing init memory: 60K
NET: Registered protocol family 1
CPLD responded with: 00
Initializing random number generator... pccard: PCMCIA card inserted into slot 0pcmcia: registering new device pcmcia0.0
done.
Starting 32kHz clock...Settled
Set (AF1,out,clear) via /proc/gpio/GPIO12
Starting Bluetooth subsystem:Trying baud rate 57600...
Set (GPIO,out,clear) via /proc/gpio/GPIO7
Set (GPIO,out,set) via /proc/gpio/GPIO7
No response after reset
No response from BT module
Trying baud rate 115200...
Set (GPIO,out,clear) via /proc/gpio/GPIO7
Set (GPIO,out,set) via /proc/gpio/GPIO7
No response after reset
No response from BT module
Trying baud rate 921600...
Set (GPIO,out,clear) via /proc/gpio/GPIO7
Set (GPIO,out,set) via /proc/gpio/GPIO7
No response after reset
No response from BT module
Can't initialize device: Success
Starting network...
udhcpc (v0.9.9-pre) started
Dec 31 16:01:09 udhcpc[205]: udhcpc ( v0.9.9-pre) started
pxa2xx_udc: version 4-May-2005
ether gadget: using random self ethernet address
ether gadget: using random host ethernet address
usb0: Ethernet Gadget, version: May Day 2005
usb0: using pxa2xx_udc, OUT ep2out-bulk IN ep1in-bulk STATUS ep6in-bulk
usb0: MAC 4a:03:55:f0:55:45
usb0: HOST MAC c6:8c:6a:e8:09:be
usb0: RNDIS ready
Nothing to flush.
NET: Registered protocol family 17
udhcpc (v0.9.9-pre) started
Dec 31 16:01:10 udhcpc[237]: udhcpc (v0.9.9-pre ) started
smc91x: not found (-19).
m
Dec 31 16:01:11 udhcpc[237]: [truncated] m
Dec 31 16:01:11 modprobe: FATAL: Error running install command for cfio

Error for wireless request "Set ESSID" (8B1A) :
    SET failed on device mwlan0 ; No such device.
Starting Rendezvous:
Starting dropbear sshd: OK
Starting httpd...



Welcome to the Gumstix Linux Distribution!

gumstix login: