Hello Scott. I did not see the later replies.

I had problems with the website script.

I also had to modify your script to add nandecc sw after loading uImage.

So I have been successfull to copy my image on the gumstix's NAND. But I am having the following error when I load fdisk -l

Is this normal that I receive errors like :
UBI error: ubi_open_volume: cannot open device 0, volume 0 error -16
and
end_request: I/O error, dev mtdblock0, sector 16...
end_request: I/O error, dev mtdblock1, sector 24 ...

You can see everything here :

http://pastebin.com/bZyzZTz2

You have said that you were not using this method to flash the gumstix. You run on sd card or you are using the old kermit way ?

thank you


On Wednesday, March 19, 2014 4:14:18 PM, Scott Ellis <scott@jumpnowtek.com> wrote:
Kris,

When you say you are having the same problems with 'that script'
are you referring to the one I posted or the one on the Gumstix
site?

What version of u-boot are you using?

Scott



--
View this message in context: http://gumstix.8.x6.nabble.com/flashing-u-boot-to-overo-from-linux-tp4968782p4968957.html

Sent from the Gumstix mailing list archive at Nabble.com.

------------------------------------------------------------------------------
Learn Graph Databases - Download FREE O'Reilly Book
"Graph Databases" is the definitive new guide to graph databases and their
applications. Written by three acclaimed leaders in the field,
this first edition is now available. Download your free book today!
http://p.sf.net/sfu/13534_NeoTech
_______________________________________________
gumstix-users mailing list
gumstix-users@lists.sourceforge.net
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/gumstix-users