Hi,

I finally got it running! I downgraded from kernel 3.2 to 3.0-pm, and then it worked out of the box. The driver is buggy though (only about 100KB/s, which I one of my colleagues has confirmed). But better than nothing :-)

Uli


From: Donny3000 <donald.poole@swri.org>
To: gumstix-users@lists.sourceforge.net
Sent: Friday, June 29, 2012 8:02 AM
Subject: Re: [Gumstix-users] Did they ever solve the slow bring up of wifiproblem?

Ulih,

Try removing all of the extra firmware pairs and just leaving the sd8686.bin
and sd8686_helper.bin in the /lib/firmware directory by renaming either the
v9 or v8 firmware to the appropriate file name like you did.  I can't
remember which firmware version works with the the driver/chipset so try
both.

Also, I'm not sure where you got those firmware files, but the file size of
your sd8686.bin does not match that found in the sysroot of my OpenEmbedded
build (filesize of 124244 bytes).  Are you using Bitbake/OpenEmbedded to
build your rootfs?

--
View this message in context: http://gumstix.8.n6.nabble.com/Did-they-ever-solve-the-slow-bring-up-of-wifi-problem-tp4944197p4964772.html
Sent from the Gumstix mailing list archive at Nabble.com.

------------------------------------------------------------------------------
Live Security Virtual Conference
Exclusive live event will cover all the ways today's security and
threat landscape has changed and how IT managers can respond. Discussions
will include endpoint security, mobile security and the latest in malware
threats. http://www.accelacomm.com/jaw/sfrnl04242012/114/50122263/
_______________________________________________
gumstix-users mailing list
gumstix-users@lists.sourceforge.net
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/gumstix-users