Hi

We are using Beagleboard to make streaming audio & video, we are using
gstreamer Framework, we have some problems when executing some demos:

root@overo:/usr/share/ti-codec-combos#

gst-launch --gst-debug=1 filesrc location
=/home/root/BigBuckBunny_640x360.m4v ! TIViddec2 genTimeStamps=FALSE
engineName=
decode codecName=h264dec ! TIDmaiVideoSink
Setting pipeline to PAUSED ...
Pipeline is PREROLLING ...
0:00:00.414245618  1923    0x63118 ERROR            TIViddec2
gsttividdec2.c:1217:gst_tividdec2_codec_start: Failed to determine
target board

0:00:00.414886487  1923    0x63118 ERROR            TIViddec2
gsttividdec2.c:1342:gst_tividdec2_decode_thread: failed to start codec

gst-launch-0.10: BufTab.c:440: BufTab_getNumBufs: Assertion `hBufTab'
failed.
0:00:00.415496839  1923    0x80a88 ERROR            TIViddec2
gsttividdec2.c:970:gst_tividdec2_init_video: decode thread failed to
create circbuf or display buffer handles

0:00:00.415802014  1923    0x80a88 ERROR            TIViddec2
gsttividdec2.c:808:gst_tividdec2_chain: unable to initialize video

Pipeline is PREROLLED ...
Setting pipeline to PLAYING ...
New clock: GstSystemClock
Got EOS from element "pipeline0".
Execution ended after 14617918 ns.
Setting pipeline to PAUSED ...
Setting pipeline to READY ...
Setting pipeline to NULL ...

We have a problem that gstreamer failed to determine target board.

Anyone can help about issue?
thanks

Configuration of memory on beagleboard:
# Start Addr    Size    Description
# -------------------------------------------
# 0x80000000    80 MB   Linux
# 0x85000000    08 MB   CMEM
# 0x86000000    24 MB   DDRALGHEAP
# 0x87800000     6 MB   DDR2 (BIOS, Codecs, Applications)
# 0x87E00000     1 MB   DSPLINK (MEM)
# 0x87F00000     4 KB   DSPLINK (RESET)
# 0x87F01000  1020 KB   unused

insmod cmemk.ko  phys_start=0x85000000 phys_end=0x85FFFFFF
pools=20x4096,8x13107
2,5x1048576,1x1429440,1x256000,1x3600000,5x829440

# insert DSP/BIOS Link driver
#
modprobe dsplinkk

# make /dev/dsplink
#rm -f /dev/dsplink
#mknod /dev/dsplink c `awk "\\$2==\"dsplink\" {print \\$1}" /proc/
devices` 0

# insert Local Power Manager driver
#
modprobe lpm_omap3530