Hi im trying to run the omxvideodectest,
im using the next command ./omxvideodectest -o salida_decodeBMW.yuv bmw.m4v
 
And the begining of the output is shown next:

Options selected:
Decode file bmw.m4v to produce file salida_decodeBMW.yuv
------------------------------------
GENERAL TEST test_OMX_ComponentNameEnum
component 0 is OMX.st.alsa.alsasink
component 1 is OMX.st.alsa.alsasink
component 2 is OMX.st.alsa.alsasrc
component 3 is OMX.st.alsa.alsasrc
component 4 is OMX.st.clocksrc
component 5 is OMX.st.clocksrc
component 6 is OMX.st.audio_filereader
component 7 is OMX.st.parser.3gp
component 8 is OMX.st.parser.3gp
component 9 is OMX.st.fbdev.fbdev_sink
component 10 is OMX.st.fbdev.fbdev_sink
component 11 is OMX.st.video.scheduler
component 12 is OMX.st.video.scheduler
component 13 is OMX.st.v4l.camera_source
component 14 is OMX.st.v4l.camera_source
component 15 is OMX.st.audio_decoder.ogg.single
component 16 is OMX.st.audio_decoder.ogg.single
component 17 is OMX.st.volume.component
component 18 is OMX.st.volume.component
component 19 is OMX.st.audio.mixer
component 20 is OMX.st.audio.mixer
component 21 is OMX.st.audio_decoder.mp3.mad
component 22 is OMX.st.audio_decoder.mp3.mad
component 23 is OMX.st.video_src
component 24 is OMX.st.video_src
component 25 is OMX.st.image_decoder.jpeg
component 26 is OMX.st.image_decoder.jpeg
component 27 is OMX.st.image_encoder.jpeg
component 28 is OMX.st.image_encoder.jpeg
component 29 is OMX.st.audio_decoder
component 30 is OMX.st.audio_decoder.mp3
component 31 is OMX.st.audio_decoder.ogg
component 32 is OMX.st.audio_decoder.aac
component 33 is OMX.st.audio_decoder.g726
component 34 is OMX.st.video_decoder
component 35 is OMX.st.video_decoder.mpeg4
component 36 is OMX.st.video_decoder.avc
component 37 is OMX.st.video_colorconv.ffmpeg
component 38 is OMX.st.video_colorconv.ffmpeg
component 39 is OMX.st.video_encoder
component 40 is OMX.st.video_encoder.mpeg4
GENERAL TEST test_OMX_ComponentNameEnum result -2147479538
------------------------------------
GENERAL TEST test_OMX_RoleEnum
The number of roles for the component OMX.st.video_decoder is: 2
The role 1 for the component:  video_decoder.mpeg4
The role 2 for the component:  video_decoder.avc
GENERAL TEST test_OMX_RoleEnum result 0
------------------------------------
GENERAL TEST test_OMX_ComponentEnumByRole
Getting number of components per role for video_decoder.avc
Number of components per role for video_decoder.avc is 1
 The components are:
OMX.st.video_decoder
GENERAL TEST test_OMX_ComponentEnumByRole result OMX_ErrorNone
------------------------------------
GENERAL TEST test_OpenClose
GENERALY TEST test_OpenClose result 0
------------------------------------
The component selected for decoding is OMX.st.video_decoder.mpeg4
Found The component for decoding is OMX.st.video_decoder.mpeg4
[mpeg4 @ 0xb7af02f0]header damaged
OMX-----> A general error or simply frame not decoded?
Waiting for  EOS
Marker bit missing before time_increment_resolution
Marker bit missing before fixed_vop_rate
[mpeg4 @ 0xb7af02f0]Complexity estimation not supported
[mpeg4 @ 0xb7af02f0]only rectangular vol supported
Marker bit missing before fixed_vop_rate
[mpeg4 @ 0xb7af02f0]N-bit not supported
[mpeg4 @ 0xb7af02f0]quant precision 0
[mpeg4 @ 0xb7af02f0]Complexity estimation not supported
[mpeg4 @ 0xb7af02f0]scalability not supported
Marker bit missing before time_increment_resolution
Marker bit missing before fixed_vop_rate
[mpeg4 @ 0xb7af02f0]Complexity estimation not supported
Marker bit missing before time_increment_resolution
Marker bit missing before fixed_vop_rate
[mpeg4 @ 0xb7af02f0]Complexity estimation not supported
Marker bit missing before time_increment_resolution
Marker bit missing before fixed_vop_rate
[mpeg4 @ 0xb7af02f0]Complexity estimation not supported
Marker bit missing before time_increment_resolution
Marker bit missing before fixed_vop_rate
[mpeg4 @ 0xb7af02f0]Complexity estimation not supported
Marker bit missing before time_increment_resolution
Marker bit missing before fixed_vop_rate
[mpeg4 @ 0xb7af02f0]Complexity estimation not supported
Marker bit missing before time_increment_resolution
Marker bit missing before fixed_vop_rate
[mpeg4 @ 0xb7af02f0]Complexity estimation not supported
Marker bit missing before time_increment_resolution
Marker bit missing before fixed_vop_rate
[mpeg4 @ 0xb7af02f0]Complexity estimation not supported
Marker bit missing before time_increment_resolution
Marker bit missing before fixed_vop_rate
[mpeg4 @ 0xb7af02f0]Complexity estimation not supported
Marker bit missing before time_increment_resolution
 
I think these errors are related with libavdec library , but i dont know how to fix it, i would appreciate some help.

THANKS, REGARDS!!