#36 problem with forward and inverse search

closed
Tools (28)
5
2009-01-09
2008-11-30
Michal Kaut
No

I have two problems with the forward and inverse search, using gedit 2.24.1, LaTeX Plugin 1.1.3.1 (downloaded as 1.1.3.2, but identifies itself as 1.1.3.1), TeXLive 2008 and xdvik 22.84.14. The DVI (source specials) command does not work, even with the python-dbus library installed. In more detail:

1. Inverse search
The dbus link does not work, but it is NOT needed: all I need to do is to call xdvi with "-editor gedit" and the inverse search works flawlessly.

2. Forward search
I found that only the %e is parsed in the "Viewing command" part. Both %p, %f and %l (used in the orig. dbus-based command) are just past literally (as "%p" etc).
(Note that all one really needs for forward search is %e and %l tokens (assuming %l stands for line number), so it would really help to make this one work...)

Thanks in advance.

Michal Kaut

Discussion

  • Michael Zeising

    Michael Zeising - 2008-12-28

    Hi Michal,

    thanks for posting, I'll have a look at that. The xdvi interface seems to have changed/improved a bit...

    Michael

     
  • Michael Zeising

    Michael Zeising - 2008-12-28
    • labels: --> Tools
    • assigned_to: nobody --> m_zeising
     
  • Michael Zeising

    Michael Zeising - 2009-01-09
    • status: open --> closed
     

Log in to post a comment.

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:





No, thanks