#204 OS X 10.5 Unable to locate Tivos

open
nobody
None
5
2008-12-11
2008-11-23
No

On my Macbook Pro, using the latest version of OS X 10.5, Galleon is unable to locate any Tivos on my LAN.

It's a simple LAN behind a Linksys WRT350N router. I can otherwise ping, get HTTP responses, etc., from other applications and shell prompts. Galleon does not work.

I've specified the correct IP address in the drop-down list. The Mac version also asks for a Public IP and PIN, which doesn't appear documented in the Tutorial page - what is it?

Is this a bug I've run into?

Thanks.

Discussion

  • John Kohl

    John Kohl - 2008-11-25

    can you connect to the tivos using https://<tivo-ip-address>/index.html
    (username "tivo", password your MAK)
    If not, try fixing that first, then see if Galleon starts working.

     
  • John Kohl

    John Kohl - 2008-11-25
    • status: open --> pending
     
  • Nobody/Anonymous

    I'm able to log in using the https method you mention below.

     
  • SourceForge Robot

    This Tracker item was closed automatically by the system. It was
    previously set to a Pending status, and the original submitter
    did not respond within 14 days (the time period specified by
    the administrator of this Tracker).

     
  • SourceForge Robot

    • status: pending --> closed
     
  • John Kohl

    John Kohl - 2008-12-11

    reopening, there was a reply and I forgot to set the status.

     
  • John Kohl

    John Kohl - 2008-12-11
    • status: closed --> open
     

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:





No, thanks