#454 holy cow, html_to_xhtml didn't work right!

normal
closed
nobody
None
5
2003-06-14
2003-06-09
No

From:
http://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?archive=no&bug=196796

Subject: Bug#196796: gabber: holy cow, html_to_xhtml
didn't work right!
From: Jan 'Miernik' Macek <miernik@ctnet.pl>
To: Debian Bug Tracking System <submit@bugs.debian.org>

Package: gabber
Version: 0.8.8-1
Severity: minor
Tags: upstream

I tried to send a message like this:

OK, so now I should fill out the form on
http://www.overstock.com/cgi-bin/d2.cgi?PAGE=PROFRAME&PROD_ID=376361
and

And then I got this in the Debug Window:

(00:09:05) jabber: holy cow, html_to_xhtml didn't work
right!
(00:09:05) jabber: the invalid XML: <html
xmlns='http://jabber.org/protocol/xhtml-im'><body>OK,
so now I should fill out the form on <a
HREF="http://www.overstock.com/cgi-bin/d2.cgi?PAGE=PROFRAME&PROD_ID=376361">http://www.overstock.com/cgi-bin/d2.cgi?PAGE=PROFRAME&PROD_ID=376361</a>
and </body></html>

Discussion

  • Julian Missig

    Julian Missig - 2003-06-10

    Logged In: YES
    user_id=9539

    ....

    huh? Gabber has a Debug Window?

    I have no idea what you're talking about. Those don't look
    like Gabber-generated error messages, and that text doesn't
    occur anywhere in the Gabber source. Nor does Gabber do
    *anything* like html_to_xhtml.

    Sounds like some sort of bug in another client or something...

     
  • Nobody/Anonymous

    Logged In: NO

    Ok, sorry about that. Please close this bug.

     
  • Norbert Veber

    Norbert Veber - 2003-06-14
    • status: open --> closed
     

Log in to post a comment.

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:





No, thanks