#292 ISO 0.686 stable fails to boot on my PC

v0.686bx
closed
nobody
Others (142)
2
2012-10-28
2007-12-28
benars005
No

trying to boot from the Live CD 0.686stable gives the follwing messages:
--------------cut here------------
CD Loader 1.2

Building the boot loader arguments
Looking up /BOOT/LOADER... Found
Relocating the loader and the BTX
Starting the BTX loader

BTX loader 1.00 BTX version is 1.01
Consoles: internal video/keyboard
----------n here----------------
then the screen gets dark and the PC restarts all over starting with BIOS POST messages - looping forever...

...worked fine with 0.686b2, which is installed
I repeated the LiveCD Download, burned the CD-image a 2nd time (NERO 6.6.1.4) - no change!

Config overview:

512 MB RAM, 1,8 GHz Intel P4
IDE CDROM (Sony)
Seagate IDE HDD 20GB holds FreeNas OS (0.686b2 currently)

3 x WD Caviar SATA 500 GB in a Soft RAID5

Discussion

  • Dan Merschi

    Dan Merschi - 2007-12-30

    Logged In: YES
    user_id=1512153
    Originator: NO

    I can't confirm this problem, 0.686 stables works ok for me.
    Try to download/burn again is ISO.

    Regards,
    Dan

     
  • Jeff

    Jeff - 2008-01-13

    Logged In: YES
    user_id=1980619
    Originator: NO

    I have the same issue on the following hardware.

    P3 Intel Celeron 600EB, 133MHz FSB
    Intel CA810E Motherboard
    64MB RAM
    IDE CDROM (Delta Electronics), Also Tried (Samsung) to troubleshoot, Same issue.
    Tried with multiple HD's and also no HD's connected.

     

Log in to post a comment.

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:

JavaScript is required for this form.





No, thanks