Table in node becomes plain text

ahorvath
2009-11-11
2013-04-11
  • ahorvath

    ahorvath - 2009-11-11

    Hi!

    Since RC3 (as far as I can remember) I do continously encounter this problem:
    Tables in rich text nodes become plain text after saving-closing and reopening the file. The tables are made externally in a simple html editor and they become something like this:

    --
    <html>
      <body>
        <table style="border: none" cellpadding="0" class="msotablegrid" border="1" cellspacing="0">
          <tr>
            <td style="padding-left: 5.4pt; border: 1.0pt; background-repeat: repeat; padding-top: 0cm; padding-right: 5.4pt; background-image: null; width: 126.35pt; background-position: null; padding-bottom: 0cm; background-attachment: scroll; background-color: #F2F2F2" width="200" valign="top">
    --

    It is quite a random symptom, it works for a while after recreating the same table - then suddenly it is gone again.

    Should I avoid using external html editors (the built in editor is so short on functions :(

    Any ideas?

    Regards,

    ahorvath

     
  • Christian Foltin

    Hi,

    do you use an external HTML editor (not SimplyHTML but another)?
    Then, if this editor doesn't creates valid XML, the content is stored differently. But, normally, you should see a lot of < and > in the normal output then.

    Strange, Chris

     

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:





No, thanks