#36 0.6.5 forgets to paint the active node after some time

closed
nobody
None
1
2005-12-05
2003-10-22
No

When you run FM 0.6.5 for a long time (three days in my
case), it forgets how to grey the active node. You can
still edit and everything but the node under the mouse
won't be painted grey anymore.

When you create a new map, copy nodes or open the
help, then the painting works for those maps but not the
one in which it didn't work.

Restarting FM solves the problem

Discussion

  • Eric L.

    Eric L. - 2005-11-21
    • priority: 5 --> 1
    • status: open --> pending
     
  • Eric L.

    Eric L. - 2005-11-21

    Logged In: YES
    user_id=318488

    We are not able to reproduce this bug with the version 0.8.0 of
    FreeMind, please send us more detailed instructions, or at least
    confirm that you still encounter the described problem.
    Please do this within 4 weeks or we will consider the bug to be
    resolved (but you'll still be able to create a new one if you
    disagree with our decision).

    Thanks, Your FreeMind team

     
  • SourceForge Robot

    • status: pending --> closed
     
  • SourceForge Robot

    Logged In: YES
    user_id=1312539

    This Tracker item was closed automatically by the system. It was
    previously set to a Pending status, and the original submitter
    did not respond within 14 days (the time period specified by
    the administrator of this Tracker).

     

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:





No, thanks