#332 2.90 forgets what it has read under XP

open
nobody
None
5
2005-10-20
2005-10-20
Anonymous
No

Quite often it forgets that what it has read from a feed and
displays old headlines as new - not at the top but down
where the where.

Say its a news item 10 days ago. Suddenly it is
highlightede again, even though I have read it ten days ago.
And its not in the actuall feed, I've fetched files several
times to check.

Also, some boards use rss feeds to show new posts - they
also get totally screwed up from time to time.

Discussion

  • Nobody/Anonymous

    Logged In: NO

    Setting the archive size in the feed properties to "all
    headlines" has all but solved that problem for me.

     
  • Nobody/Anonymous

    Logged In: NO

    I'm seeing this too. Again, running XP.

     
  • Moz

    Moz - 2006-01-21

    Logged In: YES
    user_id=371503

    I get an error parsing the XML in headlines.xml which
    produces this problem. it's obvious - it happens every time
    I start feedreader, and there's a message box that says
    some4thing like "error parsing headlines.xml", and then
    FeedReader re-downloads a heap of old ejntries as new ones.
    OK, it was every time until just now... Right now it's
    working fine.

     
  • Moz

    Moz - 2006-01-21

    Logged In: YES
    user_id=371503

    OK, the error is "Error loading headlines" "parser error". I
    just restarted to get "advanced configuration". It's baack!

    The "archive size" thing seems to be per-feed only. I really
    don't want to have to set that on every single feed! But
    luckily... if you edit subscriptions.xml and change all the
    <archivesize>8888</archivesize> (or whatever instead of
    8888) to <archivesize>9999</archivesize> that works as a
    single search and replace.

     
  • Moz

    Moz - 2006-01-21

    Logged In: YES
    user_id=371503

    The archive size setting has not fixed this problem for me.
    Running on XP, BTW.

     

Log in to post a comment.