Engin AYDOGAN - 2008-09-25

Hello Gabriele!

I've compiled ETW-3.6 source tarball agains libsdl 1.2.13 (also 1.2.12 as your binary distribution does), also I've copied data files from your binary win32 distribution to my source tree (not the data files package you've provided, as it appears to be missing some wavs? or should I need to generate them ?).

But my binary etw.exe is not 100% working. i.e. I can run the game, start a simulation->friendly, but there are no players on the field, only the referee (arbitro if you will :).

Also my binary segfault when I maximize the window while in match. Backtrace is as follows;

Program received signal SIGSEGV, Segmentation fault.
0x76a39f00 in msvcrt!malloc () from /cygdrive/c/Windows/system32/msvcrt.dll
(gdb) bt
#0  0x76a39f00 in msvcrt!malloc () from /cygdrive/c/Windows/system32/msvcrt.dll
#1  0x76a39ebe in msvcrt!malloc () from /cygdrive/c/Windows/system32/msvcrt.dll
#2  0x00411049 in bltchunkybitmap (src=0x8e5fa20 <Address 0x8e5fa20 out of bounds>, xs=0, ys=65330,
    dest=0x48e0020 '\f' <repeats 14 times>, "\t\t\t\t\t", '\f' <repeats 45 times>, "\003\f\f\f\t\t\t\t\t", '\f
' <repeats 47 times>, "\t\t\t\t\t", '\f' <repeats 45 times>, "\003\b\b\b\b\b\b\b\b\b", '\f' <repeats 11 times>
, "\b\f\f\f\f\b\f\f\f"..., xd=0, yd=0, w=1280, h=544, srcmod=1280, destmod=1280) at chunkyblitting.c:28
#3  0x00412d58 in graphic_frame () at loops.c:238
#4  0x0041334a in MainLoop () at loops.c:402
#5  0x0040f5e8 in init_system () at os_init.c:94
#6  0x0041bc0d in game_main () at main.c:832
#7  0x0042f9a7 in StartGame () at connection.c:143
#8  0x0043047f in StartMatch (team1=1 '\001', team2=2 '\002') at connection.c:441
#9  0x004037fa in TeamSelection (bottone=64) at specials.c:778
#10 0x00421aa7 in DoAction (bottone=64) at menu.c:542
#11 0x004246b6 in HandleMenuIDCMP () at menu.c:1706
#12 0x00419d52 in SDL_main (argc=1, argv=0x762d50) at etw.c:559
#13 0x0043f31b in console_main (argc=1, argv=0x762d50) at ./src/main/win32/SDL_win32_main.c:217
#14 0x0043f4f9 in WinMain (hInst=0x400000, hPrev=0x0, szCmdLine=0x7b22b2 "", sw=10)
    at ./src/main/win32/SDL_win32_main.c:353
#15 0x0043ed78 in main ()

Any ideas ? I'm too tired to look any further:) Have you done anything special when compiling your win32 binary except running make -f Makefile.win32 ?

Kind regards, ciao

Engin