I dont know if its the same issue or a different one, but once i click on 'test filemanager' menu entry...the menu entries and/or icons start disappearing randomly.

On 2/28/06, Eilverijus Kondratas <eilwerijus@gmail.com> wrote:
Just an addition. Disapearance happens also after standby of
the PC. Also the same situation: first click => disapear, after
that bug disapears.


elwis


On 2/28/06, Aleksej Struk <astruk@gmail.com> wrote:
Just some comments on the possible bug :)

Actually, the situation described in the mail happens only exactly after
E has been started.  The menu disappears if click is done on the icon near
the menu item.  After the first "disappearence" the the bug disappears
as well.

sn

On Tue, Feb 28, 2006 at 01:05:24PM +0000, Eilverijus Kondratas wrote:
// Hi all,
//
// I found another posible bug :-) This time, it is main menu to complain.
// Steps I do:
// 1. Open main menu by clicking left mouse button on desktop.
// 2. CLICK left mouse button on configuration => result: main menu disapears
// !!!
//
// But this happens only sometimes, usually when I do for a first time, after
// the machine is restarted. Later, when I do same steps, main menu does NOT
// disapear.
//
// all the best
// elwis
//
// --
// Eilverijus Kondratas
// Master studies in Computer Science
// Free University of Bozen-Bolzano
// Italy, Bolzano



--

Eilverijus Kondratas
Master studies in Computer Science
Free University of Bozen-Bolzano
Italy, Bolzano



--
Eilverijus Kondratas
Master studies in Computer Science
Free University of Bozen-Bolzano
Italy, Bolzano